Ведическа Астрология: Защо парите в семейството трябва да управлява само жената?

NAVAGRAHAВедическите астролози твърдят, че за просперитета на семейството е много важно с парите, спечелени от мъжа, да се разпорежда жената.

Кой в семейството трябва да държи всичките пари? Кой трябва да контролира всички разходи? Може би, в това отношение, всеки човек има   свое мотивирано становище.

Ведическите астролози твърдят, че за просперитета на семейството е много важно с парите, спечелени от кра дeн от ене ргети мъжа, да се разпорежда жената. Защо именно жената и как това помага за подобряване на благосъстоянието на цялото семейство?

Пет причини   парите да се съхраняват от жената:

Според ведическата астрология, жената   е проява на Лакшми, богинята на изобилието и процъфтяването. Така цялото изобилие и просперитет, което постига мъжът, са в ръцете на богинята!

Древните мъдреци са забелязали: кра дeн от ене ргети когато парите са при мъжа, той мисли много за тях, и това му пречи да печели. Мъжете се нуждаят от светла глава, ясен ум и трезво мислене, а не от ум, замъглен от пари.

Когато с парите разполага мъжа, жена му, без да знае колко са парите, тя иска от него да харчи повече за нея. Ако не получи нещо, кра дeн от ене ргети тя си мисли, че съпругът й е стиснат и алчен. Когато семейният бюджет попадне в ръцете на жената, в семейството настъпва истински ред и разумна икономия, тъй като жената психологически не може да си позволи да харчи твърде много, тъй като тя е инструктирана да пази парите и разумно да се разпорежда с тях.

На всяка жена е подвластна особена кра дeн от ене ргети магия за привличане на пари. Тя знае как да се справя с парите на енергийно ниво. Повечето жени са по-спретнати и организирани от мъжете, което означава, че в семейния бюджет винаги ще има ред, а парите обичат това.

Когато една жена харчи пари, тя прави това естествено! В същото време тя става по-щастлива и по-уверена в себе си, правейки щастлив кра дeн от ене ргети и своя мъж.

Още по темата:

защищено INVITEXT