вт. мар. 19th, 2024

Ведическа Астрология: Защо парите в семейството трябва да управлява само жената?

NAVAGRAHAВедическите астролози твърдят, че за просперитета на семейството е много важно с парите, спечелени от мъжа, да се разпорежда жената.

Кой в семейството трябва да държи всичките пари? Кой трябва да контролира всички разходи? Може би, в това отношение, всеки човек има   свое мотивирано становище.

Ведическите астролози твърдят, че за просперитета на семейството е много важно с парите, спечелени от мъжа, да се разпорежда жената. Защо именно жената и как това помага за подобряване на благосъстоянието на цялото семейство?

Пет причини   парите да се съхраняват от жената:

Според ведическата астрология, жената   е проява на Лакшми, богинята на изобилието и процъфтяването. Така цялото изобилие и просперитет, което постига мъжът, са в ръцете на богинята!

Древните мъдреци са забелязали: когато парите са при мъжа, той мисли много за тях, и това му пречи да печели. Мъжете се нуждаят от светла глава, ясен ум и трезво мислене, а не от ум, замъглен от пари.

Когато с парите разполага мъжа, жена му, без да знае колко са парите, тя иска от него да харчи повече за нея. Ако не получи нещо, тя си мисли, че съпругът й е стиснат и алчен. Когато семейният бюджет попадне в ръцете на жената, в семейството настъпва истински ред и разумна икономия, тъй като жената психологически не може да си позволи да харчи твърде много, тъй като тя е инструктирана да пази парите и разумно да се разпорежда с тях.

На всяка жена е подвластна особена магия за привличане на пари. Тя знае как да се справя с парите на енергийно ниво. Повечето жени са по-спретнати и организирани от мъжете, което означава, че в семейния бюджет винаги ще има ред, а парите обичат това.

Когато една жена харчи пари, тя прави това естествено! В същото време тя става по-щастлива и по-уверена в себе си, правейки щастлив и своя мъж.

Още по темата:

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post