Здравен хороскоп: Как , според астролозите, знаците на зодиака могат да се преборят със стреса?

Stressed businesswoman

 
Астролозите са направили съответните изчисления и ви подказват как можете да се справите със стреса според вашия зодиакален знак:  

Риби – Медитация

Всичко възвишено е в центъра на романтичните Риби. Като последен знак в зодиака, Рибите са  съвкупност от специфичните характеристики на всички предишни знаци на зодиака.

Емпатични и чувствителни, понякога стресът и проблемите се оказват твърде тежки за крехката им природа. кра дeн от ен ер джи Какво е най-доброто решение? Медитация. Тя прочиства ума и заедно с  вътрешната интуиция,  започва да излъчва спокойствие и блаженство.

Овен – Физическа  активност

Енергията на Овена може да гори ярко и дълго. Когато се натрупат проблеми, огънят обаче може да излезе извън контрол. Решението на този проблем е спорт.

Физическата активност, която включва повече усилия и пот държи Овена в страхотна форма и му носи кра дeн от ен ер джи удоволствие.

Телец – Здравословно хранене

Когато някоя стресова ситуация започне да притиска Телеца, той механично се обръща към нездравословната храна. Най-добре е да се отърве от този навик за да поддържа здраво и красиво тяло.

По време на стрес се опитайте да си готвите здравословна и питателна храна, като плодове, зеленчуци на скара, домашни птици или заек.

Близнаци – Качество на информацията

Близнаците обичат да кра дeн от ен ер джи се учат и да говорят. Техният знак Меркурий е  планетата на мисленето и общуването. Когато те почувстват стрес, могат да започнат да пушат.

За Близнаци е важно  да получат възможно най-много отговори и информация за да успокоят ситуацията. Говорете с приятели, поровете се в  библиотеката или в Интернет.  Консултация с лекар ще помогне да се  възстанови равновесието.

Рак – Релаксираща почивка

Емоционалните Раци често търсят кра дeн от ен ер джи уединено място, където да могат да се отпуснат. За много от тях най-доброто място за отдих е домът.

Често стресът ви води при любимия човек и у дома, където е топло и уютно. Тук се чувствате комфортно и се възстановявате бързо от стрес и проблеми.

Лъв – Създаване

Лъвовете се считат за създатели в зодиака. Вие искате да бъде популярни и да получите признание. Чудесен кра дeн от ен ер джи начин да се отпуснете за да произведете или да създадете нещо.

Песен, картина или готвене, успокояват темпераментния Лъв. Той  не може да стои на едно място и винаги очаква  нещо или някого.

Дева – Почистване

Девите имат за цел да направят този свят по-добро място за живот. Когато имате проблеми вие взимате на въоръжение цялото си  оборудване за почистване и започвате да миете  и чистите  кра дeн от ен ер джи пространството около себе си. Имайте предвид, че чистият и подреден дом ще помогне на ума ви  да поддържа  идеална хармония.

Везни – Общуване

Везни обичат да общуват и за тях е важно да имат близък партньор, с когото да могат да споделят своите проблеми, когато стресът започне  да ги потиска.

Везните прекарват много време в размисли и така намират правилното решение на проблемите. При обсъждане кра дeн от ен ер джи с близък приятел на  това, което ви вълнува, то ви помага по-лесно да се справяте със стреса. Най-добрата терапия за вас –  чаша чай и откровена дискусия.

Скорпион – Фантазии
 
Връзка на  духовни, емоционални и физически сили  характеризира Скорпиона.

За вас е  много важно да имате физическа връзка с партньора си. Като използвате въображението си често  визуализирате  проблема и го решавате бързо. Вие сте кра дeн от ен ер джи много стресоустойчив човек, но понякога можете да нараните  хората около вас.

Стрелец – Философия

Като последният огнен знак в зодиака, Стрелец се стреми да разбере същността на живота.

Този знак е роден философ, който с помощта на своя по-задълбочен анализ и мислене намира свое собствено уникално разбиране за света.

По този начин вие защитавате своята положителна аура. Когато стресът ви потиска, четете повече книги или кра дeн от ен ер джи вдъхновяващи цитати. Вие сте в състояние да изразявате  истинските си чувства в личен дневник.

Козирог – Планиране

Животът на неуморимите Козирози е  като изкачване на планина. Те винаги искат да напредват и да виждат  извивките по пътя към върха. Когато пътят стане  тъмен и несигурен за реализация на личността, проблемите  започват да се натрупват. Затова най-добрият начин за облекчаване на стреса е да се научите кра дeн от ен ер джи как да планирате всичко в детайли.

Водолей – Позитивно мислене и сънища

Този знак  вярва в надежди, мечти и желания. Накратко, Водолеите се считат за истински мечтатели. Вие нямате време за ежедневните баналности. Когато всичко около вас са превзети от депресия, вие се усмихвате в лицето на проблемите.

 По esoterikblog

© 2018  energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

*                           *                             *                                              *                                                    кра дeн от ен ер джи *

Д-р Николас Кардарас: Децата и смартфоните. Всичко е много по-зле, отколкото изглежда!

Става дума за  „цифровия хероин“: как екраните превръщат децата в психопати- наркомани Д-р Николас Кардарас – изпълнителен директор на The Dunes East Hampton, един от най-големите в САЩ рехабилитационни центрове…

Езотерика: Ето тези неща изсмукват безмилостно енергията ви!

Прости ежедневни причини за умората и болестите, които ви преследват! Работният ден е свършил, прибирате се у дома и падате на  дивана кра дeн от ен ер джи без сили. Къде е  жизнената енергия, която ви…

© 2018  energetika-bg. com All rights reserved!

защищено INVITEXT