пт. мар. 29th, 2024

Здравен хороскоп: Как , според астролозите, знаците на зодиака могат да се преборят със стреса?

Stressed businesswoman

Stressed businesswoman

 
Астролозите са направили съответните изчисления и ви подказват как можете да се справите със стреса според вашия зодиакален знак:  

Риби – Медитация

Всичко възвишено е в центъра на романтичните Риби. Като последен знак в зодиака, Рибите са  съвкупност от специфичните характеристики на всички предишни знаци на зодиака.

Емпатични и чувствителни, понякога стресът и проблемите се оказват твърде тежки за крехката им природа. Какво е най-доброто решение? Медитация. Тя прочиства ума и заедно с  вътрешната интуиция,  започва да излъчва спокойствие и блаженство.

Овен – Физическа  активност

Енергията на Овена може да гори ярко и дълго. Когато се натрупат проблеми, огънят обаче може да излезе извън контрол. Решението на този проблем е спорт.

Физическата активност, която включва повече усилия и пот държи Овена в страхотна форма и му носи удоволствие.

Телец – Здравословно хранене

Когато някоя стресова ситуация започне да притиска Телеца, той механично се обръща към нездравословната храна. Най-добре е да се отърве от този навик за да поддържа здраво и красиво тяло.

По време на стрес се опитайте да си готвите здравословна и питателна храна, като плодове, зеленчуци на скара, домашни птици или заек.

Близнаци – Качество на информацията

Близнаците обичат да се учат и да говорят. Техният знак Меркурий е  планетата на мисленето и общуването. Когато те почувстват стрес, могат да започнат да пушат.

За Близнаци е важно  да получат възможно най-много отговори и информация за да успокоят ситуацията. Говорете с приятели, поровете се в  библиотеката или в Интернет.  Консултация с лекар ще помогне да се  възстанови равновесието.

Рак – Релаксираща почивка

Емоционалните Раци често търсят уединено място, където да могат да се отпуснат. За много от тях най-доброто място за отдих е домът.

Често стресът ви води при любимия човек и у дома, където е топло и уютно. Тук се чувствате комфортно и се възстановявате бързо от стрес и проблеми.

Лъв – Създаване

Лъвовете се считат за създатели в зодиака. Вие искате да бъде популярни и да получите признание. Чудесен начин да се отпуснете за да произведете или да създадете нещо.

Песен, картина или готвене, успокояват темпераментния Лъв. Той  не може да стои на едно място и винаги очаква  нещо или някого.

Дева – Почистване

Девите имат за цел да направят този свят по-добро място за живот. Когато имате проблеми вие взимате на въоръжение цялото си  оборудване за почистване и започвате да миете  и чистите  пространството около себе си. Имайте предвид, че чистият и подреден дом ще помогне на ума ви  да поддържа  идеална хармония.

Везни – Общуване

Везни обичат да общуват и за тях е важно да имат близък партньор, с когото да могат да споделят своите проблеми, когато стресът започне  да ги потиска.

Везните прекарват много време в размисли и така намират правилното решение на проблемите. При обсъждане с близък приятел на  това, което ви вълнува, то ви помага по-лесно да се справяте със стреса. Най-добрата терапия за вас –  чаша чай и откровена дискусия.

Скорпион – Фантазии
 
Връзка на  духовни, емоционални и физически сили  характеризира Скорпиона.

За вас е  много важно да имате физическа връзка с партньора си. Като използвате въображението си често  визуализирате  проблема и го решавате бързо. Вие сте много стресоустойчив човек, но понякога можете да нараните  хората около вас.

Стрелец – Философия

Като последният огнен знак в зодиака, Стрелец се стреми да разбере същността на живота.

Този знак е роден философ, който с помощта на своя по-задълбочен анализ и мислене намира свое собствено уникално разбиране за света.

По този начин вие защитавате своята положителна аура. Когато стресът ви потиска, четете повече книги или вдъхновяващи цитати. Вие сте в състояние да изразявате  истинските си чувства в личен дневник.

Козирог – Планиране

Животът на неуморимите Козирози е  като изкачване на планина. Те винаги искат да напредват и да виждат  извивките по пътя към върха. Когато пътят стане  тъмен и несигурен за реализация на личността, проблемите  започват да се натрупват. Затова най-добрият начин за облекчаване на стреса е да се научите как да планирате всичко в детайли.

Водолей – Позитивно мислене и сънища

Този знак  вярва в надежди, мечти и желания. Накратко, Водолеите се считат за истински мечтатели. Вие нямате време за ежедневните баналности. Когато всичко около вас са превзети от депресия, вие се усмихвате в лицето на проблемите.

 По esoterikblog

© 2018  energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

*                           *                             *                                              *                                                    *

Д-р Николас Кардарас: Децата и смартфоните. Всичко е много по-зле, отколкото изглежда!

Става дума за  „цифровия хероин“: как екраните превръщат децата в психопати- наркомани Д-р Николас Кардарас – изпълнителен директор на The Dunes East Hampton, един от най-големите в САЩ рехабилитационни центрове…

© 2018  energetika-bg. com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post