сб. апр. 20th, 2024

Новолунието на 13 юни: То носи богатство, слава и уважение!

Untitled-13

Настъпващото Новолуние е символ на късмет и просперитет. Никоя от планетите не се движи по такъв начин, че да усложни ситуацията, но най-малко осем неподвижни звезди имат власт над Новата Луна!

Новолунието също така ще ви помогне и ще се погрижи за безопасността. Това е най-подходящият момент да изясните целите си и да започнете да работите по тях. Близостта на тези звезди ви прави по-делови и новите ви проекти със сигурност ще се развият!

Астрологическо значение на това Новолуние

Това Новолуние има само една планета, която и влияе и това е Плутон, който няма много сила за да действа,  в сравнение с влиянието на тези звезди.

Луната ще се вижда директно в средата на звездите   Минтака и Ел Нат, като първата ще и  влияе повече.

Силата на Mинтака носи благополучие и защитава вас и онези, за  които се грижите. Можете да очаквате, че всичко ще се промени към по-добро.

Тази енергия ни насърчава да бъдем по-предпазливи, гъвкави и бдителни. Освен това подобрява способността да се води бизнес, осигурявайки ни баланса и смелостта, от които се нуждаем!

Силата на Ел Нот също носи  късмет и слава, поставяйки ви в неутрална позиция, когато трябва да избирате между положително и отрицателно.

Капела сияе по-ярко от другите 7 звезди и затова има по-голямо въздействие върху това Новолуние –  Тази звезда носи със себе си богатство, слава, уважение!

Звездата Капела ще ни прави по-любопитни, неустойчиви, раздразнителни, злобни и нещастни. Макар че това дава благополучие и възможност за приключения, то кара хората да говорят безразсъдно, да се борят, да заслепят и да увеличат риска от травми.

„esotericblog“

© 2018    energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

13 юни 2018 – Новолуние в Близнаци: Сега могат да се реализират най-невероятните и привидно невъзможни желания!

Новолуние в Близнаци – удивително време, в което се съчетават такива прояви в  ежедневието  като голяма радост, позитивно настроение, изблици на емоции и кратки периоди на  меланхолия, когато изглежда, че…

© 2018     energetika-bg. com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post