Ретроградната Венера от 5 октомври до 16 ноември: Ясните знаци на Вселената, че трябва да преценяваме и претегляме всичко

Untitled-4

Венера става ретроградна на всеки 18-19 месеца, така че когато се случи това, ние го чувстваме върху себе си. В действителност, ретроградната Венера е един от най-значимите астрологични транзити, които могат да се случат.

През 2018 г. имахме много значителни ретрогради, включително и ретроградното движение на Марс.

Тази постоянна поредица от ретроградности е ясен знак на  Вселената, че трябва да   преценяваме и претегляме  кра дeн от ен ер джи всичко много внимателно. Тези астрологични събития ще ни подтикват да поглеждаме към нашето минало, към всички отговори и знаци, преди да продължим напред.

Всеки път, когато планетата става ретроградна, можем да си помислим, че тя сякаш се промъква в подземния свят, в скрити царства и скрити дълбини, където може да изследва живота от друга гледна точка.

Ретроградностите могат да се възприемат като мощно време за кра дeн от ен ер джи разбиране, изследване и самопознания, а тези теми са особено уместни, тъй като ретроградното движение на Венера ще се осъществи в знака на Скорпион и Везни.

Скорпионът е знак, свързан с трансформации и разкриващи по-дълбоките, скрити дълбини на душата, и няма съмнение в това, че ще почувстваме, че тази енергия се движи през нас през следващите няколко седмици.

За последен път Венера беше ретроградна през март кра дeн от ен ер джи 2017 г., но за последен път Венера бе ретроградна в Скорпион, а във Везни през октомври-ноември 2010 г.

Можем да погледнем назад в тези времена, за да разберем какви модели или теми могат да възникнат и над какво трябва да работим, за да се изчистим, да се освободим или да се развиваме.

Можем също така да видим какви събития се случват на световната сцена и кра дeн от ен ер джи какви глобални ефекти могат да бъдат предизвикани, особено когато става дума за проблеми, свързани с Венера.

Венера управлява всички сърдечни дела, но също така контролира женската енергия, репродуктивното здраве, печалби, пари, изкуство, творчество, взаимоотношения, сексуалност и интуиция.

Не става дума за това да търсим само негативизим у Венера, а да подчертаем, че когато лошите неща се случват в нейната ретроградност, ние сме склонни да мислим, кра дeн от ен ер джи че те ще се случват отново, защото в края на краищата  ретроградното време е момент, когато поглеждаме отново в нашето миналото, анализираме всичко и преразглеждаме.

Макар че  това е вярно, ретроградите не са непременно знак, че едно и също нещо ще се случи отново или че ще оцелеем след травмите в  това време. Вместо това става дума за преход на друго равнище по отношение на кра дeн от ен ер джи тези събития.

Помислете си за това така: начинът ви на живот е като спирала и в крайна сметка ще достигнете завой в завоя, където може да ви изглежда, че отново сте на позната територия и вървите по една и съща пътека.

Въпреки че може да изглежда, че повтаряте стъпките си, всъщност просто   преминавате  на ново ниво и сте в точката, в която можете да кра дeн от ен ер джи видите миналото и пътя, който току-що сте преминали от нова перспектива.

Ретроградностите ни помагат да разгледаме нещата от  нова перспектива и с ново разбиране. Те ни помагат да видим нещата малко по-различно и може би да получим нова представа за пътя, по който сме пътували.

Когато се учим  от нашето минало, това ни помага да продължим напред в бъдещето. Нашето минало ни прави по-мъдри, то кра дeн от ен ер джи ни прави по-силни и това ни позволява да учим и да даваме знанията си на другите.

Когато някой, когото обичате толкова много, напуска това земно царство, вашият живот никога няма да същият и вие се чудите дали някога ще се почувствате отново щастливи, но в крайна сметка тъмните облаци в живота ви ще ви помогнат да разберете, че   ние всички имаме ограничено време тук кра дeн от ен ер джи и трябва да се възползваме максимално от това време, обичайки и живеейки в радост!

esotericblog

© 2018     energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Три мистериозни зодиакални знаци, които живеят на границата между два свята

Нашият илюзорен свят е като приказка. Там всичко се случва според нашия сценарий, няма обиди, сълзи и скръб. Понякога мечтите ни тясно се преплитат кра дeн от ен ер джи с реалността. Някои знаци на зодиака…

© 2018     energetika-bg. com кра дeн от ен ер джи All rights reserved!

защищено INVITEXT