пт. апр. 19th, 2024

19 април: Второто пълнолуние във Везни ще ви помогне да се избавите от всички ненужни връзки

На 19 април ще се състои второ пълнолуние във Везни. Започва период на огромни промени и възможности.

Пълната Луна ще ни доведе до нула и оттук нататък ще вървим само напред. Този път енергийният портал, който се отвори в миналото Пълнолунието, приключва.

На 20 март порталът се отвори, за да ни издигне, тласкайки ни напред. Това ни помогна да намерим баланс в живота си. Докато преживяваме промените, които този портал ни донесе, успяхме да се присъединим към Вселената и към възможностите, които се отвориха пред нас.

Но сега порталът се затваря и ние трябва да преосмислим живота си. Нека да погледнем назад и да започнем да разбираме промените, които се случват. Трябва да се освободим от ненужното, за да може процесът да приключи.

Ако първото пълнолуние във Везни търсеше баланс вътре в нас, то второто носи баланс в отношенията ни. Става дума за реализацията на нашата самооценка.

Не забравяйте, че заслужавате да обичате и да бъдете обичани. Вие заслужавате уважение. Имате чувства и те имат значение. Трябва да бъдете простени и да простите.

Вие сте толкова важни, колкото и всички останали. Вашата връзка също е важна. Убедете се, че тя е  реална и ви тласка  към славата.

Всичко, което трябва да направите, е да обичате себе си и да цените себе си така, че да промените живота си. Трябва да въведете баланс в живота си.

Самолюбието не е леко, но е важно. Ако не можете да обичате себе си безусловно, няма да сте достатъчно силни, за да се справяте с трудностите, които животът ви хвърля. Винаги ще усещате, че тежестта на живота ви дърпа надолу.

Трябва да се обичаме дотолкова, че да знаем колко струваме. Веднага щом започнем да обичаме себе си, нашите отношения ще започнат да се развиват и укрепват.

През този период може да се натрупа много енергия и трябва да направим всичко възможно да направим крачка напред. Бъдете внимателни и разумни с енергиите и се опитайте да ги балансирате. Защото с този прилив на енергия можете да загубите осъзнатост.

Не позволявайте това да се случи. Помислете за това, което винаги казвате на другите – не бъдете отмъстителни. Обградете се с хора, които ще ви обичат и които искат да ви дадат духовна подкрепа.

Пълнолунието сега се отнася към всичко в отношенията. Става дума за това, да ви покаже пукнатините там, където има необходимост от енергични действия.

Няма друг вариант – трябва да направите конкретна стъпка, за да направите някои промени. Освободете се ненужното и извършете преобразуването, от което се нуждаете.

Превод и адаптация: „esotericblog“

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Пълнолунието на 19 април: Вашите думи придобиват такава сила, че могат да променят съдбата ви!

Дори и по невнимание изтърваната дума може драматично да промени ситуацията. В предстоящото Пълнолуние трябва много внимателно да следим какво говорим, и да се стараем да контролираме емоциите си. Силна…

Астропрогноза: До 30 април всичко лошо ще отмине и мечтите ви ще се сбъднат! Вижте кои ще са с най-голям късмет:

Месецyt, който ще зарадва всички без изключение, без препятствия и без негативи. Всичко, в което сте вложили сили, започва да дава плод и най-важните мечти се сбъдват внезапно. Най-важната черта…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post