Пълнолунието на 19 април: Вашите думи придобиват такава сила, че могат да променят съдбата ви!

Дори и по невнимание изтърваната дума може драматично да промени ситуацията. В предстоящото Пълнолуние трябва много внимателно да следим какво говорим, и да се стараем да контролираме емоциите си.

Силна е властта на огнената стихия: тя може да изпепели надеждите или да запали в нас искра за нови победи.

Пикът на лунната активност ще настъпи в съзвездието Везни. Човешкото кра дeн от ене ргети съзнание ще претърпи промени,   могат да се появят в ума ни събития от отминали дни, а ние ще започнем по-остро да осъзнаваме какво се случва около нас. Сякаш Висшият Разум от време на време премахва ограниченията и ни дава шанс да се доближим до тайните на живота.

Какво да очакваме в Пълнолунието на 19 април и от какво да кра дeн от ене ргети се опасяваме?

Положението на планетите във Вселената в края на април изостря в негативен план човешките емоции. С Пълнолунието идва осъзнаването на способностите, активизират се скритите желания. Съществува и риск от неконтролирана агресия. А човек по това време ще бъде уверен в правилността на своите решения. И всеки скандал задейства механизъм за разрушение.

Това е главната опасност на 19 април. кра дeн от ене ргети Можете по невнимание да изречете негативни предположения или да пожелаете на някой, който ви е засегнал, зло. Тогава на везните натежават   тъмнината и мрака и за човека започват  беди.

За да избегнете това, е по-добре да ограничите контактите си с хора, които могат да предизвикат у вас негативни емоции. А самотата ще ви е от полза. Ще можете да кра дeн от ене ргети разберете себе си и да се заредите с енергията на Луната.

Най-добре е да посветите деня на правенето на неща, които ви носят удоволствие, а не да действате против волята си. Отложете някои не особено приятни дела за няколко дни, докато силата на Луната започне да намалява.

А вашите цели за близкото бъдеще или желанията, които не могат да се кра дeн от ене ргети реализират, е по-добре да изричате на глас. Можете да ги повтаряте като мантра, насочвайки ги към Космоса и така значително ще увеличите шансовете си да получите това, което искате.

На 19 април, в Пълнолунието ще се чуе всяка дума. И колкото по-силна е вашата вяра в казаното, толкова по-скоро всичко ще се сбъдне. Също така всяка негативна дума, изречена емоционално, кра дeн от ене ргети е много вероятно да порази целта.

Най-добре е да посветите този ден на себе си, като се откъснeте от проблемите. Колкото по-положително е настроението на човек, толкова повече късмет ще срещне в бъдеще. Априлското Пълнолуние е силно и ако използвате енергията му правилно, ще можете да промените съдбата си към нещо много по-добро.

19 април, Пълнолуние: Препоръки за знаците на кра дeн от ене ргети зодиака:

Понякога човек и не подозира за промените, които му се случват и не ги свързва с влиянието на лунния диск. През април ситуацията е малко по-различна и Луната ще бъде доста по-осезаема и по-силна. И разбира се, има няколко особености за това, как Луната ще се държи с всеки представител на зодиакалните съзвездия.

За Телец и за Везни любовта кра дeн от ене ргети излиза на преден план. Активността на Луната и Венера създава всички условия за тях да хармонизират сърдечните въпроси. В този период вероятността от появата на други, по-силни и по-дълбоки чувства е голяма.

Козирогът ще се почувства тревожно, което ще бъде намек какво да промени и на къде да върви по-нататък, за да рационализира живота си в бъдеще.

кра дeн от ене ргети

Девите ще поискат промяна, ще имат желание да променят плановете си. И дори се държат нестандартно, нарушавайки собствените си принципи. Това е силен тласък за промяна на всичко, което не отговаря на настоящото състояние на нещата.

Лъвовете и Овните ще искат кра дeн от ене ргети всичко и веднага. Жаждата за действие и хазартното им настроение ги управляват. Луната дава енергия, но как да я контролират  и да решат накъде да насочат силите си е индивидуален избор.

Близнаци и Стрелец ще бъдат застигнати от положителни емоции. А добротата и нежността ще се заселят в сърцата им.

Но за Риби съществува опасност да се заблудят в собствените кра дeн от ене ргети си мечти. Те трябва да следят да не преминат границата и да не се изгубят в лабиринта на живота. Не забравяйте понякога да плувате на повърхността, за глътка свеж въздух.

Раците и Скорпионите ще могат да разберат себе си и да осъзнаят и да премахнат дългогодишни препятствия. Луната е разположена към тя миролюбиво и нежно ги подтиква да вземат правилните кра дeн от ене ргети решения.

Водолеят има всички шансове да се отърве от духовни противоречия и да спечели правото си на щастие от съдбата.

esotericblog

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Зодиакалните знаци с нечовешка интуиция! Никога не се опитвайте да ги заблудите за да не пострадате!

Какъв знак сте според вашия хороскоп? Отговорът на този въпрос зависи от това, кра дeн от ене ргети доколко е развита интуицията ви. Представителите на определени знаци на зодиака показват отлични резултати при четене на…

Мислите не са материални: Откъде е възникнал този опасен мит и защо носи страдания на милиони хора?

Всеки от нас поне веднъж е чувал фразата, че „мислите са материални“. За някои тази деструктивна вяра е кра дeн от ене ргети заседнала в съзнанието и е нещо естествено. Опасността от такова убеждение е…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

кра дeн от ене ргети
защищено INVITEXT