пт. апр. 26th, 2024

Пълнолунието на 19 април: Вашите думи придобиват такава сила, че могат да променят съдбата ви!

Дори и по невнимание изтърваната дума може драматично да промени ситуацията. В предстоящото Пълнолуние трябва много внимателно да следим какво говорим, и да се стараем да контролираме емоциите си.

Силна е властта на огнената стихия: тя може да изпепели надеждите или да запали в нас искра за нови победи.

Пикът на лунната активност ще настъпи в съзвездието Везни. Човешкото съзнание ще претърпи промени,   могат да се появят в ума ни събития от отминали дни, а ние ще започнем по-остро да осъзнаваме какво се случва около нас. Сякаш Висшият Разум от време на време премахва ограниченията и ни дава шанс да се доближим до тайните на живота.

Какво да очакваме в Пълнолунието на 19 април и от какво да се опасяваме?

Положението на планетите във Вселената в края на април изостря в негативен план човешките емоции. С Пълнолунието идва осъзнаването на способностите, активизират се скритите желания. Съществува и риск от неконтролирана агресия. А човек по това време ще бъде уверен в правилността на своите решения. И всеки скандал задейства механизъм за разрушение.

Това е главната опасност на 19 април. Можете по невнимание да изречете негативни предположения или да пожелаете на някой, който ви е засегнал, зло. Тогава на везните натежават   тъмнината и мрака и за човека започват  беди.

За да избегнете това, е по-добре да ограничите контактите си с хора, които могат да предизвикат у вас негативни емоции. А самотата ще ви е от полза. Ще можете да разберете себе си и да се заредите с енергията на Луната.

Най-добре е да посветите деня на правенето на неща, които ви носят удоволствие, а не да действате против волята си. Отложете някои не особено приятни дела за няколко дни, докато силата на Луната започне да намалява.

А вашите цели за близкото бъдеще или желанията, които не могат да се реализират, е по-добре да изричате на глас. Можете да ги повтаряте като мантра, насочвайки ги към Космоса и така значително ще увеличите шансовете си да получите това, което искате.

На 19 април, в Пълнолунието ще се чуе всяка дума. И колкото по-силна е вашата вяра в казаното, толкова по-скоро всичко ще се сбъдне. Също така всяка негативна дума, изречена емоционално, е много вероятно да порази целта.

Най-добре е да посветите този ден на себе си, като се откъснeте от проблемите. Колкото по-положително е настроението на човек, толкова повече късмет ще срещне в бъдеще. Априлското Пълнолуние е силно и ако използвате енергията му правилно, ще можете да промените съдбата си към нещо много по-добро.

19 април, Пълнолуние: Препоръки за знаците на зодиака:

Понякога човек и не подозира за промените, които му се случват и не ги свързва с влиянието на лунния диск. През април ситуацията е малко по-различна и Луната ще бъде доста по-осезаема и по-силна. И разбира се, има няколко особености за това, как Луната ще се държи с всеки представител на зодиакалните съзвездия.

За Телец и за Везни любовта излиза на преден план. Активността на Луната и Венера създава всички условия за тях да хармонизират сърдечните въпроси. В този период вероятността от появата на други, по-силни и по-дълбоки чувства е голяма.

Козирогът ще се почувства тревожно, което ще бъде намек какво да промени и на къде да върви по-нататък, за да рационализира живота си в бъдеще.

Девите ще поискат промяна, ще имат желание да променят плановете си. И дори се държат нестандартно, нарушавайки собствените си принципи. Това е силен тласък за промяна на всичко, което не отговаря на настоящото състояние на нещата.

Лъвовете и Овните ще искат всичко и веднага. Жаждата за действие и хазартното им настроение ги управляват. Луната дава енергия, но как да я контролират  и да решат накъде да насочат силите си е индивидуален избор.

Близнаци и Стрелец ще бъдат застигнати от положителни емоции. А добротата и нежността ще се заселят в сърцата им.

Но за Риби съществува опасност да се заблудят в собствените си мечти. Те трябва да следят да не преминат границата и да не се изгубят в лабиринта на живота. Не забравяйте понякога да плувате на повърхността, за глътка свеж въздух.

Раците и Скорпионите ще могат да разберат себе си и да осъзнаят и да премахнат дългогодишни препятствия. Луната е разположена към тя миролюбиво и нежно ги подтиква да вземат правилните решения.

Водолеят има всички шансове да се отърве от духовни противоречия и да спечели правото си на щастие от съдбата.

esotericblog

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Зодиакалните знаци с нечовешка интуиция! Никога не се опитвайте да ги заблудите за да не пострадате!

Какъв знак сте според вашия хороскоп? Отговорът на този въпрос зависи от това, доколко е развита интуицията ви. Представителите на определени знаци на зодиака показват отлични резултати при четене на…

Мислите не са материални: Откъде е възникнал този опасен мит и защо носи страдания на милиони хора?

Всеки от нас поне веднъж е чувал фразата, че „мислите са материални“. За някои тази деструктивна вяра е заседнала в съзнанието и е нещо естествено. Опасността от такова убеждение е…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post