чт. апр. 25th, 2024

Пълнолунието на 17 юни реализира мечти! Какво да си намислим за да се сбъдне желанието ни?

Пълнолунието е особено време. Сега много често е възможно да се чуе, че то носи голяма опасност и влияе негативно на психиката, като я прави по-агресивна, а действията -необмислени. Но не винаги си струва да се преувеличава. В крайна сметка това романтично, красиво време, носи и големи  успехи.

Лято, прохладна нощ, звездно небе и незабравими аромати на природата насищат душата, вълнуват ума и вдъхновяват. Възхищавайки се на прекрасния спътник на земята, човек може да си намисля желания, а силата на енергията на светилото ще му помогне да ги реализира  с по-голяма сила, отколкото във всеки друг ден.

Това се отнася точно за Пълнолунието на 17 юни. В този ден Луната е в знака на Стрелец. А това означава, че всички стремежи и ново начало със сигурност ще дадат плодове. У хората в този ден ще се пробудят целенасоченост, увереност в техните способности и възможности, а мощната енергия, излъчвана от светилото, ще им помогне да въплътят всичките си планове в реалността.

Стихията на огъня ще позволи с пламенни усърдия и вдъхновение да се справя  дори и с най-трудните задачи. Също така в този ден можете спокойно да напуснете задушните апартаменти и да отидете навсякъде, където си пожелаете – да посетите съседите, на разходка, дори и в цялата страна за да посетите свои роднини. Всички пътешествия, дори и бизнес пътувания, ще бъдат успешни и продуктивни по време на това Пълнолуние. Но в сферата на любовта най-вероятно ще има затишие.

Характеристики на Пълнолунието на 17 юни

Влиянието на огнения знак провокира хората да бъдат по-активни, общителни и емоционални. Всеки жив организъм набира сила и енергия, подобрява се здравето и се засилва желанието за непрекъснато движение напред.

Стрелецът също така провокира по-изстрено чувство за справедливост и честност, в  този период интуицията ще работи добре. Ще се появи желание да бъдем сред хора, да завоюваме авторитет и да споделим с другите опита и знанията си.

Мечтите се сбъдват!

Именно в Пълнолуние в знака на Стрелец, ще можете да проправите пътя към вашата мечта. Имате достатъчно сили и енергия, за да си поставите цел и да видите всички пътеки в лабиринта на живота, по които можете да стигнете до нея.

Достатъчно е да предприемете първите стъпки и след това самият път ще свети пред вас. Стрелецът е много късметлийски знак, така че късметът ще съпътства всички. А можете да си пожелаете нещо на Пълна Луна.

Енергията, излъчвана от Селена в периода на пълната й видимост, е силна и мощна, тя ще позволи да се реализират всякакви идеи и намерения в реалността. Основното нещо е да се направи всичко правилно и бъдете уверени, че вашата мечта ще се сбъдне.

Как правилно да си намислите желание?

Въпреки, че мощта на сателита на Земята ще бъде много голяма в тези прохладни летни нощи, ако имате намерение наистина да изпълните мечтата си и да си пожелаете нещо, което вероятно ще се сбъдне, тогава ще трябва малко да се постараете. Има няколко съвета, които ще ви помогнат да максимизирате шансовете за успех в изпълнението на желаното.

1. Изберете и формулирайте ясно едно, най-важното си желание. Точно това, което искате повече от всичко друго. Ако се съмнявате или разпилявате вниманието си към няколко желания, тогава няма да има вълшебство, защото това ще намали силата на призива ви към Вселената.

2. Тъй като това е Пълна Луна в знака на Стрелец, трябва да мислите само за себе си, какво ще правите именно вие. През този период няма смисъл да искаме нещо за  други, например добри оценки от децата или увеличение на заплатата за съпруга. Посланието трябва да се отнася само до вас.

3. Преди да си намислите каквото и да било,  от вас трябва да се излъчва положителна енергия през целия ден. Никакви скандали, караници, негативни мисли и съмнения, само целенасоченост и увереност в собствените сили! В противен случай нищо няма да се получи.

4. Добра идея е да си представяте през целия ден, след като си пожелаете нещо, че то вече е изпълнено. Изживявайте същите емоции, които ще изпитате, когато получите това, което искате.

5. За да се изпълни обредът с привличането на мечтата, той трябва да се осъществи на пика на енергията, а именно в полунощ, без да отделяте поглед от лунния диск. Най-добре е да се произнесе желанието на глас, когато няма никой наоколо.

Какво е най-добре да си намислят различните знаци на зодиака, така че желанията има да се сбъднат?

Телците трябва да пожелаят да се справят с финансовите си проблеми, а Скорпионите могат просто да поискат пари, за да могат да си купят нещо, което искат много отдавна. Ракът и Рибите трябва да съсредоточат енергията си върху въпроси, свързани с работата, и дългосрочните цели.

Водолей трябва да измисли за нещо за бъдещето, което иска да види в живота си след няколко години. Везните могат да помолят Вселената за вдъхновение за реализирането на техните планове. Огнените знаци са най-големите печеливши в това пълнолуние, така че Лъвовете и Стрелците могат да си пожелават всичко, но мечтите им, свързани с позицията в обществото и симпатиите на противоположния пол, най-вероятно ще се сбъднат.

Девите е добре да се концентрират върху семейното щастие, а Близнаците върху отношенията с втората половина. Овенът трябва да търси нещо ново, да си пожелае разнообразие и развитие, а Козирозите могат спокойно да си пожелаят почивка и релаксация.

esotericblog

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Събудете рептилията у себе си и изпълнете всичките си желания!

Забелязали ли сте колко популярни станаха изследванията на мозъка? Неговите процеси и работа, неговите съставни и основни функции? Защо има толкова много хора, които се интересуват от това? Може би…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post