ср. апр. 24th, 2024

Днес е най-важното Новолуние през 2017 година. Ето как да се възползвате от този шанс!

[ File # csp9716104, License # 2464731 ] Licensed through http://www.canstockphoto.com in accordance with the End User License Agreement (http://www.canstockphoto.com/legal.php) (c) Can Stock Photo Inc. / milagli

Най-важното астрологическо явление: Ако смятате, че Новолунието е опасно  явление, вие сте частично прави. Но само отчасти.

[ File # csp9716104, License # 2464731 ] Licensed through http://www.canstockphoto.com in accordance with the End User License Agreement (http://www.canstockphoto.com/legal.php) (c) Can Stock Photo Inc. / milagli
За да се определят характеристиките на Новолунието е важно да се знае в кой зодиакален съзвездие този път ще се осъществи лунната активност. Именно положението на  Луната в този или онзи знак, дава определено темпо за развитието на събитията през целия ден.

През септември Дева е  знакът, определящ характера и настроението на Луната.

Положението на нощното светило в това съзвездие ще накара хората да обърнат специално внимание на дребните неща, такива като  отвращение, педантичност и обективен поглед върху нещата. Енергийната зона от такова естество е толкова огромна, че  може да изпадне в  дисонанс  с обичайния ход на живота.

Септемврийското обновление на Луната ще се състои на 20-ти. Но това  далеч не са  всички събития на 20 септември. Когато лунната енергия се обновява, Луната ще влезе в обединение със Слънцето, което ще придаде  уникални функции на септемврийската Нова Луна. Хората ще попаднат под ударите  на разнополюсни енергии.

На високо ниво в този ден човек може максимално да разкрие целия си потенциал и да получи приятни изненади.

На ниско ниво волята на човека няма да му се подчинява: всички сили на индивида ще бъдат насочени към потребление. Полезно е да се използват духовни практики и техники, насочени към укрепване на биологичното поле.

Новолунието под ръководството на Дева ще изненада хората, които обичат да хвърлят пари на вятъра. Дева е знак на реда, предпазливостта и икономичността.

Това означава само едно: никакъв хазарт и авантюри.

В противен случай ще бъдете разочаровани, че късметът ви е напуснал в нужния момент.

По-добре е днес да прекарвате времето си върху визуализирането на мечтите си и изграждането на нови планове.

Новите планове и идеи автоматично ще намерят своето място в живота. Обаче голямата опасност се крие в това, че заради вашите глобални планове можете да не забележите рисковете и пораженията. На 20 септември съществува риск да не се види ситуацията като цяло, а да се възприемат нейни отделни страни.

Така че върху визията за „цялата картина“ трябва да се съсредоточите тотално.

Новолунието в Дева не е най-доброто време за укрепване на взаимоотношенията, интимността и сексуалните контакти. Можете да се сблъскате със студенината и безразличие на партньора. Но не бързайте да правите заключения и да влизате в конфликт, като заемате отбранителна позиция!

На 20 септември хората ще бъдат обзети от определена скованост и срамежливост. Връзката ще се владее от чувство за дълг, подчинение и компромис.
Луната подновява своята енергия, заедно с която се подновява и енергията на човека.

Това е леко   уязвим ден в живота на всеки човек.

Енергията на тази Нова Луна е много мощна … И зависи само от вас, дали ще можете да я използвате за да привлечете късмет и просперитет в живота си. Или тя ще се насочи към разрушения.

Има няколко обяснения за това състояние. Хората започват да изпитват остър недостиг на жизненост, откъдето идват и умората, рязкото отслабване на имунната система, преумора, стрес и тревожност.

Човек е подложен на негативни мисли, така че действията му могат да се противопоставят на неговите желания. Важно е да не загърбвате  вярата в доброто и за миг,  и да не променяте принципите си.

Новолунието управлява енергията на деня, а не на живота ви!

За да подобрите здравето си, трябва да намалите външния и вътрешния стрес. Правете това, което ви харесва. Не бързайте, правете всичко бавно, комбинирайки обичайните дейности с кратки почивки.

Всяка фаза на Луната има две страни: тъмнина и светлина. В периода на Новолуние тъмната страна затъмнява светлата, така че е по-трудно да се устои на енергията на този ден.

Но всичко е възможно, ако вярвате в себе си и в силата си. Следвайте призива на сърцето и подсказките на астролозите, напълно се доверявайте  на вътрешния си глас, и тогава ще успеете!

Пожелаваме Ви страхотно настроение!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post