Днес е най-важното Новолуние през 2017 година. Ето как да се възползвате от този шанс!

Най-важното астрологическо явление: Ако смятате, че Новолунието е опасно  явление, вие сте частично прави. Но само отчасти.

[ File # csp9716104, License # 2464731 ] Licensed through http://www.canstockphoto.com in accordance with the End User License Agreement (http://www.canstockphoto.com/legal.php) (c) Can Stock Photo Inc. / milagli
За да се определят характеристиките на Новолунието е важно да крадeн от енергетика се знае в кой зодиакален съзвездие този път ще се осъществи лунната активност. Именно положението на  Луната в този или онзи знак, дава определено темпо за развитието на събитията през целия ден.

През септември Дева е  знакът, определящ характера и настроението на Луната.

Положението на нощното светило в това съзвездие крадeн от енергетика ще накара хората да обърнат специално внимание на дребните неща, такива като  отвращение, педантичност и обективен поглед върху нещата. Енергийната зона от такова естество е толкова огромна, че  може да изпадне в  дисонанс  с обичайния ход на живота.

Септемврийското обновление на Луната ще се състои на 20-ти. Но това  далеч крадeн от енергетика не са  всички събития на 20 септември. Когато лунната енергия се обновява, Луната ще влезе в обединение със Слънцето, което ще придаде  уникални функции на септемврийската Нова Луна. Хората ще попаднат под ударите  на разнополюсни енергии.

На високо ниво в този ден човек може максимално да разкрие целия си потенциал крадeн от енергетика и да получи приятни изненади.

На ниско ниво волята на човека няма да му се подчинява: всички сили на индивида ще бъдат насочени към потребление. Полезно е да се използват духовни практики и техники, насочени към укрепване на биологичното поле.

Новолунието под ръководството на Дева ще изненада хората, които обичат крадeн от енергетика да хвърлят пари на вятъра. Дева е знак на реда, предпазливостта и икономичността.

Това означава само едно: никакъв хазарт и авантюри.

В противен случай ще бъдете разочаровани, че късметът ви е напуснал в нужния момент.

По-добре е днес да прекарвате времето си върху визуализирането на мечтите си и изграждането на крадeн от енергетика нови планове.

Новите планове и идеи автоматично ще намерят своето място в живота. Обаче голямата опасност се крие в това, че заради вашите глобални планове можете да не забележите рисковете и пораженията. На 20 септември съществува риск да не се види ситуацията като цяло, а да се възприемат нейни отделни крадeн от енергетика страни.

Така че върху визията за „цялата картина“ трябва да се съсредоточите тотално.

Новолунието в Дева не е най-доброто време за укрепване на взаимоотношенията, интимността и сексуалните контакти. Можете да се сблъскате със студенината и безразличие на партньора. Но не бързайте да правите заключения и да влизате в конфликт, като крадeн от енергетика заемате отбранителна позиция!

На 20 септември хората ще бъдат обзети от определена скованост и срамежливост. Връзката ще се владее от чувство за дълг, подчинение и компромис.
Луната подновява своята енергия, заедно с която се подновява и енергията на човека.

Това е леко   уязвим ден в живота на всеки човек.

Енергията на тази Нова Луна е много мощна … И зависи крадeн от енергетика само от вас, дали ще можете да я използвате за да привлечете късмет и просперитет в живота си. Или тя ще се насочи към разрушения.

Има няколко обяснения за това състояние. Хората започват да изпитват остър недостиг на жизненост, откъдето идват и умората, рязкото отслабване на имунната система, преумора, стрес крадeн от енергетика и тревожност.

Човек е подложен на негативни мисли, така че действията му могат да се противопоставят на неговите желания. Важно е да не загърбвате  вярата в доброто и за миг,  и да не променяте принципите си.

Новолунието управлява енергията на деня, а не на живота ви!

крадeн от енергетика

За да подобрите здравето си, трябва да намалите външния и вътрешния стрес. Правете това, което ви харесва. Не бързайте, правете всичко бавно, комбинирайки обичайните дейности с кратки почивки.

Всяка фаза на Луната крадeн от енергетика има две страни: тъмнина и светлина. В периода на Новолуние тъмната страна затъмнява светлата, така че е по-трудно да се устои на енергията на този ден.

Но всичко е възможно, ако вярвате в себе си и в силата си. Следвайте призива на сърцето и подсказките на астролозите, напълно се доверявайте  крадeн от енергетика на вътрешния си глас, и тогава ще успеете!

Пожелаваме Ви страхотно настроение!

Бъдете особено внимателни! Пълнолунието на Черната Луна в Стрелец започна днес!

Пълнолунието този месец се пада в зодия Стрелец. Този ден е пълен с изкушения, а цялата серия от събития ще зависи само от вашата крадeн от енергетика реакция към определени инциденти.   Тези…

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ крадeн от енергетика НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя крадeн от енергетика от редакцията.

защищено INVITEXT