чт. апр. 25th, 2024

5-те дни през юли 2019 г., когато всеки ще получи своите кармични уроци!

Ситуацията ще е сложна, но при правилно поведение, повечето  хора ще излязат от периода възродени и с платени кармични дългове, които вече няма да висят над тях!

1-17 юли

Не един ден, а  цели две седмици ще действа кармичната връзка на Сатурн с Низходящия възел. Това означава, че кармичната ситуация ще се развива бавно или няма да можете да се справите с проблема с един замах, а ще го решавате в рамките на няколко седмици. Така че бъдете търпеливи. Търпението е това, което Сатурн обича толкова много. Кармичният урок на Сатурн ще бъде свързан със загуба.

Ако в миналия живот сте си заработили лоша карма, то усещането за психологическа загуба ще бъде придружено от загубата на нещо и на материално ниво – ще загубите определен човек, пари, вещи, работа. Но това не е безнадеждно! Два от следващите кармични аспекти ще   ви помогнат.

2. 10 юли

Съединението на Слънцето с Възходящия Възел ще ви помогне, ако слушате себе си, а не закони, правила и инструкции. Вашият вътрешен глас ще бъде най-добрият ви съветник. Може да се окажете в опозиция на някаква структура, система, но поради това ще усетите своята самодостатъчност, ще разберете, че сте личност, а не част от системата.

Можете да получите индивидуално признание. Ако сте си спечелили добра карма от Слънцето в миналия си живот, днес ще ви провърви да покажете най-доброто от себе си. Ще ви помогне един ярък, творчески човек, човек от света на шоубизнеса, баща, а ако сте жена, вашият съпруг. Този аспект ще ви вдъхнови и ще ви даде сила и вяра в това, че ще се справите с настоящите сложни кармични обстоятелства.

3. 18 юли

Връзката на Венера със Северния възел хармонизира ситуацията около вас. Ще можете да се договорите по сложния проблем, който ще ви донесе Сатурн. Ще бъде възможно да се реши въпросът, като   използвате чар, предразполагайки хората към вас.

Освен това загубата, символизирана от Сатурн, може да бъде компенсирана от Венериански придобивки – например, ако загубите работата си, ще получите повече време за почивка и грижа за външния вид, или, като се отървете от човека, който винаги ви е разстройвал, ще можете да изглеждате и да се обличате така, както винаги сте искали. Можете да получите и материална компенсация за загубата.

4. 3 и 30 юли

Тези дни Луната ще бъде в съединение с Възходящия възел. Ще ви върви в малките неща. Събитията от деня ще доведат до напредък, до подобрение, а не до влошаване. Може неочаквано да ви провърви, да получите помощ, малък подарък като знак за минала добра карма. Събитията от деня ще ви кажат какво трябва да правите  за да изпълните мисията си.

Това ще ви бъде необходимо за да не засядате на едно място и да откриете нови възможности за себе си. Това са дните на положителната карма. Като следвате събитията от деня, вместо да им се противопоставяте, ще станете по-добри, вътрешно усъвършенствани. Правете добри дела. Дръжте се морално и красиво в ежедневните ситуации. Не отказвайте да помагате на жени, които са на възрастта на вашата майка.

5. 16 юли

Съединението на Луната с Низходящия Възел е време да се раздадат кармичните дългове. От една страна в този ден може и да не ви върви. Ако сте имали неприятности или сте загубили нещо или сте били принудени да го върнете, или сте направили нещо не както искате, това означава, че плащате за миналите си кармични дела.

В миналия си живот може да сте задлъжнели към майка си или децата си. От друга страна, радвайте се, защото ще върнете своите кармични дългове и те вече няма да висят над вас. Така че без съжаление се разделяйте с всичко, което иска да си тръгне, и се насладете на това, че сега вашият живот ще стане по-добър! Опитайте се да помагате на хората, особено на възрастни жени и майки с деца.

Източник esotericblog

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

7 мита за кармата

Страданията, които душата изпитва в сегашния си живот, могат да бъдат следствие от лоша карма. Само че това, най-вероятно, не е така. Всъщност, това са много светли души, които вече…

Как да елиминираме неумолимата колекторска фирма „Карма INc.“, която събира дългове с хилядолетна давност?

Как определяме своята карма ? Кармата може да бъде описана като движеща сила, която ни принуждава да правим това, което правим. Всички ние, които живеем на Земята, имаме минала карма,…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post