Какво трябва незабавно да отстрани от живота си това лято всеки знак на зодиака?

Лятото е ярко забавно време с много приятни впечатления. Но има опасности, които могат да развалят всяко едно приятно занимание. От какво трябва да се страхуват и да изключат от живота си всички знаци на зодиака?

Овен

Избухливият Овен трябва да се научи да се контролира това лято. Да демонстрира отрицателни емоции не си струва, това води до скандали с началството и втората половинка. Но и да задържа всичко това в себе си също не трябва. В случай на конфликт е по-добре всички спорни въпроси да бъдат разрешавани чрез конструктивен диалог.

Телец

Телецът през лятото ще има невероятна възможност да промени живота си към по-добро. Но това ще бъде дотолкова неочаквана и изкушаваща възможност, че   ще прекара  много време в мислене. Не се страхувайте от нови открития и обрати в  живота поради страхове за възможни провали. Трябва да излезете от зоната си на комфорт, за да започнете да се наслаждавате на привилегиите, които ще получите.

Близнаци

Близнаците трябва да се научат да планират нещата си. Рискът да изпаднат  в лениво състояние и да прекарат това лято в глупаво състояние е огромен. Също така не наблягайте на нездравословна храна и алкохол. По-добре е да отделяте време за спорт и да вземете живота си в свои ръце, като си поставите цели и приоритети.

Рак

Раците ще срещнат втората  си половинка това лято, ако нямат такава. Но вместо да се наслаждават на времето, прекарано заедно, те ще го  ползват за упреци и обиди. За да запазят отношенията и нервите си, Раците трябва да преосмислят поведението си и да спрат с неоснователните си претенции към човека до тях. Самотните Раци трябва да бъдат по-търпеливи с приятели и колеги.

Лъв

Лъвовете трябва да позабавят темпото. Неистовият ритъм на живот и големият обем работа, с която са се заели, могат да подкопаят тяхното здраве. Невъзможно е да се угоди на всички: да бъдат идеалните родители, най-добрият служител на месеца, постоянно да излизат с приятели и да участват във всички публични събития. Лъвът трябва да се научи да бъде не винаги съвършен и да се наслаждава на самия живот, а не на неговия темп.

Дева

Девите трябва да спрат да се фокусират върху провалите си. Освен това  в повечето случаи те не си струват толкова много внимание. Няма нужда да се вкарвате в отчаяние, постоянно да превъртате грешките си в главата си. По-добре е да се съсредоточите върху това как да ги коригирате, или просто да ги завършите и да продължите с усмивка на лицето си и под душа.

Везни

Благоразумните Везни това лято не трябва да зациклят на негативните си емоции. Ако нещо ви притеснява, е по-добре   да изразявате претенциите си незабавно. В противен случай натрупаният гняв може да избухне в ненужен момент срещу любимия човек. За да избегнете кавги с роднини, трябва да спрете да ограничавате чувствата си.

Скорпион

Скорпионите това лято ще им се падне чудесната възможност да отидат на почивка на мястото, за което отдавна са мечтали. Но в  забавлението си те могат и да на забележат как са похарчили много пари. За да се избегнат празния  портфейл след отпуската, си струва по-разумно да  подхождат към разходите.

Стрелец

Стрелците ще бъдат дотолкова несигурни в себе си, че ще пуснат живота си по течението, отказвайки се от работа, която им харесва. Няма нужда да се тревожите за това, което още не се е случило. Следа да съберете силите си и да опитате това, което искате. А увереността във вашите способности ще дойде веднага щом вие, Стрелци, започнете да правите това, което обичате, и което ви доставя удоволствие.

Козирог

Козирозите трябва да спрат да мърморят по каквато и да било причина. Хората около тях ще се дразнят от постоянното им мърморене, и те ще започнат да се отдалечават от недоволните от тях. Търсейки недостатъци във външния свят, Козирозите рискуват да пропуснат ежедневните приятни моменти. Лятото ще свърши, но няма да имат  добри спомени за него. Трябва да се научите как да се радвате на малките неща.

Водолей

Рутинният оразмерен  живот може да доведе до липса на мотивации за Водолеите. Те трябва по-често да излизат от дома си, да се срещат с приятели и да ходят на разходка, наслаждавайки се на топлото време. Ако се поддадете на мързел и да спите до обяд, може да не забележите как цялото лято е минало в самота и без приятни впечатления.

Риби

Рибите ще се сдобият с нови запознанства през лятото, но не всички ще бъдат добри. Сред новите ви познати ще има хора, които ще се опитват да ви манипулират. Те трябва да бъдете по-предпазлива в кръга си на общуване и да не си позволявате да сте близо до непознати хора. Ако следвате препоръките на звездите, ще запомните лятото с ярки впечатления. Топлите дни летят бързо и трябва да ги запълните със срещи с приятели, пътувания и активен отдих. Основното нещо е да не се настройвате на негативизъм и да се наслаждавате на всеки момент от живота.

Източник esotericblog

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Ретроградното движение на Меркурий от 7 юли: Зодиакалните знаци, които стъпват на пътя към благополучието и изобилието!

В периода от 7 юли до 2 август 2019 г. ще се наблюдава ретроградното движение на Меркурий в Рак и Лъв. Общата тенденция за този период повелява – не говорете…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!