Д-р Хамер: Това, което наричаме болести не са безсмислени изпитания“

Какво е „болест“ и как да променим отношението си към нейните причини?

В началото на 80-те години д-р Рике Герд Хамер открива пет биологични закона, обясняващи причините, хода на развитие и процеса на естествено лечение на болестите, основаващи се на универсални биологични принципи.

Според тези биологични закони болестите не са, както се смяташе досега, резултат от дисфункции или злокачествени кра дeн от ене ргети процеси в организма, а по-скоро „важни специални биологични програми на природата”, създадени от нея за оказване помощ на индивида в периода на преживяване на емоционален и психологически стрес.

Всички медицински теории, официални или „алтернативни“, минали или настоящи, се основават на идеята за болестите като „дисфункции“ на организма. Откритията на д-р Хамер показват, че в природата няма нищо „болно”, а всичко кра дeн от ене ргети винаги е изпълнено с дълбок биологичен смисъл.

Всяка болест е част от Важна специална биологична програма, създадена, за да оказва помощ на организма (на хората, както и на животните) за да разрешат биологичен конфликт.

Д-р Хамер:
„Всички така наречени болести имат особено биологично значение. Докато ние сме свикнали да приписваме на майката природа способността да прави грешки, и имаме дързостта кра дeн от ене ргети да твърдим, че тя постоянно прави тези грешки и става причина за болести (злокачествени, безсмислени и дегенеративни ракови образувания и т.н.), сега можем да видим, че от очите ни са паднали пердетата, и че само нашата гордост и невежество са единствената глупост, която някога е била и е в този космос.

Заслепени, ние сме наложили на себе си тази безсмислена, кра дeн от ене ргети бездушна и жестока медицина. Изпълнени с удивление най най-накрая успяхме да разберем за пръв път, че в природата има неумолим ред (сега вече го знаем) и че всяко явление в природата има смисъл в контекста на цялостната картина, а това, което наричаме болести, не са безсмислени изпитания, които използват магьосниците. Виждаме, че нищо не е безсмислено, злокачествено или болно.“

esotericblog

кра дeн от ене ргети

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

“Книгата на безсмъртните”: “Не вярвайте, че болестите, страданията и злините идват внезапно. Те избират при кого да отидат!“

В древния аюрведически трактат “Книгата на безсмъртните” се казва: “Не вярвайте, че болестите, страданията и злините идват внезапно. Те избират при кого да отидат!“ Хората ги привличат със своите дела…

кра дeн от ене ргети

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights кра дeн от ене ргети reserved!

защищено INVITEXT