Вашето последно изкушение

Наскоро ми се обади мой приятел за да ми каже: „Предложиха ми работа, която не ми харесва, въпреки че може да ми даде много пари, власт и престиж. Не съм сигурен, че имам смелостта да кажа „не“.

Ако беше отговорил положително, веднага щях да го застрелям в крака или да направя нещо подобно – само ако беше посмял да продаде кра дeн от ене ргети щастието си толкова евтино.

За щастие приятелят ми успя да направи правилния избор. Той отхвърли всичката сила и богатство, които му обещаваше тази работа, като знаеше, че в резултат на това ще се превърне в цар Мидас, заобиколен от злато, но да не може да изпитва топлината, нежността и радостта, които са истинската цел на живота му.

Познавам много хора, кра дeн от ене ргети които са се оказвали в подобна ситуация. Когато наближаваше момента да стъпят на пътя, който е избрало сърцето им, целият им предишен живот започваше буквално да се бунтува срещу този избор, като обиден съпруг, шокиран от новината за развод. „Просто остани с мен! – казва той. „Ще направя всичко, което искаш!“

Този натиск винаги достига своя максимум преди големи пробиви.

кра дeн от ене ргети

Известно е, че Исус, преди да започне да проповядва, е бил подложен на изкушения от дявола, който му предложил да стане цар на всичко. В същата ситуация по едно време се озовава Буда, чийто богат баща започва да го обсипва със злато и да му дава привилегии, когато той се готвел да отиде в гората в търсене на просветление. Може кра дeн от ене ргети би много почти герои не са могли да преминат подобни тестове, а ние не знаем за тях само защото не са се решили.

Не позволявайте това да ви се случи.

Ако чувствате, че вашата радост, свобода и любов кра дeн от ене ргети са в определена посока, идете там. Без значение какво може да ви предложи останалият свят.

Освободете ума си от такива илюзии за благосъстояние през целия живот (което не съществува), одобрението на вашите родители (което не може да ви направи щастливи) и „нормалния живот“ (който ще ви унищожи).

Вашият основен компас в този хаотичен свят е вашето сърце. Затова изберете пътя кра дeн от ене ргети на сърцето. И избягвайте всичко, което изглежда страхотно, но не ви носи щастие. Бъдете като моя приятел, който има  смелостта да се отвърне от лъскавата тенекия към истинската светлина, която го изпълни със сияние.

ezotericblog

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

За Могъщата власт на Заклинанията!

Всъщност някой знае ли Какво е Заклинание?   Всеки Човек кра дeн от ене ргети винаги  иска да бъде обичан и  да се харесва на противоположния пол. Тази необходимост на нивото на безусловните рефлекси, е…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

кра дeн от ене ргети
защищено INVITEXT

Add Comment