Вашето последно изкушение

Наскоро ми се обади мой приятел за да ми каже: „Предложиха ми работа, която не ми харесва, въпреки че може да ми даде много пари, власт и престиж. Не съм сигурен, че имам смелостта да кажа „не“.

Ако беше отговорил положително, веднага щях да го застрелям в крака или да направя нещо подобно – само ако беше посмял да продаде щастието си толкова евтино.

За кра дeн от ен ер джи щастие приятелят ми успя да направи правилния избор. Той отхвърли всичката сила и богатство, които му обещаваше тази работа, като знаеше, че в резултат на това ще се превърне в цар Мидас, заобиколен от злато, но да не може да изпитва топлината, нежността и радостта, които са истинската цел на живота му.

Познавам много хора, които са се оказвали в подобна ситуация. Когато наближаваше момента кра дeн от ен ер джи да стъпят на пътя, който е избрало сърцето им, целият им предишен живот започваше буквално да се бунтува срещу този избор, като обиден съпруг, шокиран от новината за развод. „Просто остани с мен! – казва той. „Ще направя всичко, което искаш!“

Този натиск винаги достига своя максимум преди големи пробиви.

Известно е, че Исус, преди да започне да проповядва, е бил подложен на изкушения от кра дeн от ен ер джи дявола, който му предложил да стане цар на всичко. В същата ситуация по едно време се озовава Буда, чийто богат баща започва да го обсипва със злато и да му дава привилегии, когато той се готвел да отиде в гората в търсене на просветление. Може би много почти герои не са могли да преминат подобни тестове, а ние не знаем за тях само защото не кра дeн от ен ер джи са се решили.

Не позволявайте това да ви се случи.

Ако чувствате, че вашата радост, свобода и любов са в определена посока, идете там. Без значение какво може да ви предложи останалият свят.

Освободете ума си от такива илюзии за благосъстояние през целия живот (което не съществува), одобрението на вашите родители (което не може да ви направи щастливи) и „нормалния живот“ (който ще ви унищожи).

кра дeн от ен ер джи

Вашият основен компас в този хаотичен свят е вашето сърце. Затова изберете пътя на сърцето. И избягвайте всичко, което изглежда страхотно, но не ви носи щастие. Бъдете като моя приятел, който има  смелостта да се отвърне от лъскавата тенекия към истинската светлина, която го изпълни със сияние.

ezotericblog

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

За Могъщата власт на Заклинанията!

Всъщност някой кра дeн от ен ер джи знае ли Какво е Заклинание?   Всеки Човек винаги  иска да бъде обичан и  да се харесва на противоположния пол. Тази необходимост на нивото на безусловните рефлекси, е…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

защищено INVITEXT