вт. мар. 19th, 2024

Чудодейната паста на Амосов регенерира сърцето, кръвоносните съдове и имунитета!

Тази вълшебна смес е получила името си от фамилията на своя автор – известния учен- хирург академик Амосов. Пастата му е истинско хранилище на естествени витамини, антиоксиданти и микроелементи, необходими за пълноценното функциониране на организма. Пастата на Амосов подхранва и укрепва сърдечния мускул, лекува кръвоносната система и повишава имунитета.

Сега много хора се увличат от най-новите разработки на лекарствените компании, често скъпи, и са забравили много рецепти, които перфектно са помагали на нашите родители, баби и дядовци.

Академик Амосов разработва цяла система за запазване на активността, здравето и дълголетието, основните компоненти на която са : правилното хранене, физическата активност с адекватни натоварвания и увереност в себе си. Амосов е спасил живота на много хора, като е правил сложни сърдечни операции. В резултат на дейността си той заключава, че пациентите се възстановяват много по-бързо, ако консумират ядки и сушени плодове. Тогава сърдечният хирург създава своя уникален инструмент – пастата на Амосов.

Състав  на пастата

Има много различни варианти за чудотворната паста. Някои хора правят свои промени, като допълват и премахват определени съставки. Класическата рецепта се състои от продукти, от които ви трябват по половин килограм: орехи, стафиди, сушени кайсии, сини сливи, смокини, натурален мед и един лимон.

Изплакнете добре всички плодове и ги смелете с месомелачка или комбайн, можете да ги смесите и с миксер. Готовите съставки трябва да се смесят старателно и да се добави мед. Ако паста се окаже прекалено гъста, можете да я загреете малко на водна баня. Сега остава да я прелеете в малки буркани и да ги поставите на студено място. Можете да  пазите пастата до шест месеца, но тя е особено полезна през първите няколко месеца.

Как да използваме пастата на Амосов?

Кардиологът препоръчва по време на възстановяване след операция да се използва тази смес по 1 супена лъжица три пъти на ден, 30 минути преди хранене. За увеличаване на защитните сили и за профилактика, тази доза може да бъде намалена до 1 супена лъжица два пъти на ден. Децата могат да приемат пастата от тригодишна възраст по 1 ч.л. сутрин и вечер.

Лечебната смес е прекрасно и вкусно възстановяващо средство, която е много по-полезна от скъпите витаминни и минерални добавки.

Разбира се, ядките и сушените плодове също не са много евтини, но във всеки случай те са много по-евтини от аптечните лекарства и в същото време можете да сте абсолютно сигурни в ползите, които носят.

Ползите от  сместа

Сместа е много полезна за здравето на организма. Пастата на Амосов значително намалява риска от сърдечни заболявания и съдова склероза. Тя подобрява дейността на централната нервна система, регулира кръвното налягане, предотвратява тромбози и образуването на кръвни съсиреци. Биоактивните вещества, включени в сместа, активизират еластичността на кръвоносните съдове и премахват холестерола. Сместа влияе благоприятно на храносмилателния тракт, активизира чревните функции, укрепва целия организъм.

Витамините и микроелементите, които се намират в пастата, активизират защитните сили на организма и са отлична профилактика на инфекциозни и вирусни заболявания през есента и зимата. Пастата на Амосов напълно възстановява и укрепва естествения имунитет.

econet

* Статията е предназначена само за образователни и познавателни цели и не е заместител на професионални медицински съвети, диагноза или лечение. Винаги се консултирайте с вашия лекар по всякакви въпроси, които   имате за здравословното ви състояние.

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

Доказано: Котките имат изключителни екстрасензорни способности!Доказано: Котките имат изключителни екстрасензорни способности!

Котките са известни със своите удивителни предчувствия за земетресения и други бедствия. В историята има много случаи, когато котката действа като сеизмограф, оставяйки своите стопани преди бедствието.   Японски учени…Цялата статия

Още по темата в нашата страница:

 


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post