Знаковото Пълнолуние през април 2018 г. – опасност от шантажи и заплахи!

pink_moon

Пълнолунието през април 2018 г. ще бъде много влиятелно и знаково събитие.

Ще настъпи на 30 април 2018 г. в 3:58 часа в 09 ° 39 ‘ в Скорпион. Това пълнолуние ще окаже силно влияние върху живота на хората, ще направи в него свои собствени корекции.

Тъй като Луната ще бъде в Скорпион, емоционалният фон ще бъде изключително нестабилен. кра дeн от ене ргети Хората ще реагират по-рязко на ситуации, огромна е вероятността за възникване не само на кавги и обяснения, но и на шантажи и заплахи. Това време ще бъде много конфликтно, така че е много важно да запазите самообладание и да не се карате с никого.

Пълнолунието в Скорпион ще е своеобразен резултат от изтеклия период

То ще извади на показ всички кра дeн от ене ргети проблеми, които вече съществуват, ще покаже реалното състояние на нещата. Много неща ще станат повече от очевидни. Това е шанс да изхвърлите всичко ненужно в живота си, лесно да решите отдавна назрели проблеми.

Пълнолунието през април 2018 г. ще помогне или да се уверите в правилността на своите решения, или да избере най-добрия път и радикално да промени плановете си. кра дeн от ене ргети То ще изведе на преден план проблемите с безопасността, парите, финансовите отношения, ще засегне имуществени въпроси, ще разобличи някои тайни.

Пълнолунието през април 2018 г. ще разкрие много тайни, особено по отношение на тайни сметки, финансови сделки, разследвания. В личните отношения може да стане въпрос за разпределянето на общи пари.

Пълнолунието бъде много вълнуващо и опасно по отношение на емоциите. кра дeн от ене ргети Хората ще реагират твърде рязко на ситуации, които не са толкова лоши. Може да има караници и конфликти.

Пълнолунието през април 2018 г. носи със себе си положителни промени

То ще помогне с един замах да се отстранят всички проблеми, ще направи възможно да се разбере правилността на избрания път и лесно да се промени посоката му, ако е необходимо. кра дeн от ене ргети Това пълнолуние, както и всички останали, носи със себе си кардинални промени, но те със сигурност са за по-добро.

Важно е да не се затваряте в чувствата си, е да не се паникьосвате и да не се страхувате през този период. Бъдете искрени и честни с близките си хора, доверете им се, и тогава пълнолунието през април 2018 г. ще кра дeн от ене ргети се окаже за вас пролетен дъжд, който оставя след себе си само свежест и щастие.

soulpost

Още по темата:

Световна катастрофа ще доведе до смъртта на 750 милиона човека в следващите 5 години

Британски учени обещават глобална катастрофа, която ще настъпи на нашата планета в следващите пет години. Сътрудници на  Oxford University са изчислили и броя на жертвите – 750 милиона човека по…

кра дeн от ене ргети

Стига сте се радвали! Научете се да злобеете и да страдате!

Позитивното мислене, емотикони, щастливи снимки в социалните мрежи, както и  белозъби усмивки – Днес това за признаците  на благополучния човек. Опитваме се да оставаме положителни през цялото време, като крием…

защищено INVITEXT