вт. апр. 23rd, 2024

Знаковото Пълнолуние през април 2018 г. – опасност от шантажи и заплахи!

pink_moon

Пълнолунието през април 2018 г. ще бъде много влиятелно и знаково събитие.

Ще настъпи на 30 април 2018 г. в 3:58 часа в 09 ° 39 ‘ в Скорпион. Това пълнолуние ще окаже силно влияние върху живота на хората, ще направи в него свои собствени корекции.

Тъй като Луната ще бъде в Скорпион, емоционалният фон ще бъде изключително нестабилен. Хората ще реагират по-рязко на ситуации, огромна е вероятността за възникване не само на кавги и обяснения, но и на шантажи и заплахи. Това време ще бъде много конфликтно, така че е много важно да запазите самообладание и да не се карате с никого.

Пълнолунието в Скорпион ще е своеобразен резултат от изтеклия период

То ще извади на показ всички проблеми, които вече съществуват, ще покаже реалното състояние на нещата. Много неща ще станат повече от очевидни. Това е шанс да изхвърлите всичко ненужно в живота си, лесно да решите отдавна назрели проблеми.

Пълнолунието през април 2018 г. ще помогне или да се уверите в правилността на своите решения, или да избере най-добрия път и радикално да промени плановете си. То ще изведе на преден план проблемите с безопасността, парите, финансовите отношения, ще засегне имуществени въпроси, ще разобличи някои тайни.

Пълнолунието през април 2018 г. ще разкрие много тайни, особено по отношение на тайни сметки, финансови сделки, разследвания. В личните отношения може да стане въпрос за разпределянето на общи пари.

Пълнолунието бъде много вълнуващо и опасно по отношение на емоциите. Хората ще реагират твърде рязко на ситуации, които не са толкова лоши. Може да има караници и конфликти.

Пълнолунието през април 2018 г. носи със себе си положителни промени

То ще помогне с един замах да се отстранят всички проблеми, ще направи възможно да се разбере правилността на избрания път и лесно да се промени посоката му, ако е необходимо. Това пълнолуние, както и всички останали, носи със себе си кардинални промени, но те със сигурност са за по-добро.

Важно е да не се затваряте в чувствата си, е да не се паникьосвате и да не се страхувате през този период. Бъдете искрени и честни с близките си хора, доверете им се, и тогава пълнолунието през април 2018 г. ще се окаже за вас пролетен дъжд, който оставя след себе си само свежест и щастие.

soulpost

Още по темата:

Световна катастрофа ще доведе до смъртта на 750 милиона човека в следващите 5 години

Британски учени обещават глобална катастрофа, която ще настъпи на нашата планета в следващите пет години. Сътрудници на  Oxford University са изчислили и броя на жертвите – 750 милиона човека по…

Стига сте се радвали! Научете се да злобеете и да страдате!

Позитивното мислене, емотикони, щастливи снимки в социалните мрежи, както и  белозъби усмивки – Днес това за признаците  на благополучния човек. Опитваме се да оставаме положителни през цялото време, като крием…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post