Знаковото Пълнолуние през април 2018 г. – опасност от шантажи и заплахи!

pink_moon

Пълнолунието през април 2018 г. ще бъде много влиятелно и знаково събитие.

Ще настъпи на 30 април 2018 г. в 3:58 часа в 09 ° 39 ‘ в Скорпион. Това пълнолуние ще окаже силно влияние върху живота на хората, ще направи в него свои собствени корекции.

Тъй като Луната ще бъде в Скорпион, емоционалният фон ще бъде изключително нестабилен. Хората ще реагират по-рязко на кра дeн от ен ер джи ситуации, огромна е вероятността за възникване не само на кавги и обяснения, но и на шантажи и заплахи. Това време ще бъде много конфликтно, така че е много важно да запазите самообладание и да не се карате с никого.

Пълнолунието в Скорпион ще е своеобразен резултат от изтеклия период

То ще извади на показ всички проблеми, които вече съществуват, ще покаже реалното състояние на нещата. кра дeн от ен ер джи Много неща ще станат повече от очевидни. Това е шанс да изхвърлите всичко ненужно в живота си, лесно да решите отдавна назрели проблеми.

Пълнолунието през април 2018 г. ще помогне или да се уверите в правилността на своите решения, или да избере най-добрия път и радикално да промени плановете си. То ще изведе на преден план проблемите с безопасността, парите, финансовите отношения, ще засегне имуществени кра дeн от ен ер джи въпроси, ще разобличи някои тайни.

Пълнолунието през април 2018 г. ще разкрие много тайни, особено по отношение на тайни сметки, финансови сделки, разследвания. В личните отношения може да стане въпрос за разпределянето на общи пари.

Пълнолунието бъде много вълнуващо и опасно по отношение на емоциите. Хората ще реагират твърде рязко на ситуации, които не са толкова лоши. Може да има караници и конфликти.

Пълнолунието през кра дeн от ен ер джи април 2018 г. носи със себе си положителни промени

То ще помогне с един замах да се отстранят всички проблеми, ще направи възможно да се разбере правилността на избрания път и лесно да се промени посоката му, ако е необходимо. Това пълнолуние, както и всички останали, носи със себе си кардинални промени, но те със сигурност са за по-добро.

Важно е да не се затваряте кра дeн от ен ер джи в чувствата си, е да не се паникьосвате и да не се страхувате през този период. Бъдете искрени и честни с близките си хора, доверете им се, и тогава пълнолунието през април 2018 г. ще се окаже за вас пролетен дъжд, който оставя след себе си само свежест и щастие.

soulpost

Още по темата:

Световна катастрофа ще доведе до смъртта на 750 милиона човека в следващите 5 години

Британски учени обещават глобална катастрофа, която ще настъпи на нашата планета кра дeн от ен ер джи в следващите пет години. Сътрудници на  Oxford University са изчислили и броя на жертвите – 750 милиона човека по…

Стига сте се радвали! Научете се да злобеете и да страдате!

Позитивното мислене, емотикони, щастливи снимки в социалните мрежи, както и  белозъби усмивки – Днес това за признаците  на благополучния човек. Опитваме се да оставаме положителни през цялото кра дeн от ен ер джи време, като крием…

защищено INVITEXT