вт. мар. 19th, 2024

На 15 май 2018 г. си намислете желание и ще забогатеете! Мощно Новолуние в знака на Телец!

5783На 15 май 2018 г. ще се случи  най-изобилното Новолуние – в знака на Телец. Това значимо събитие ще обхване такива сфери като любов, здраве, богатство. В Новата Луна е прието да се намислят желания, да привличате различни ценности в живота си. Заедно с нощното  светило ще растат и  вашите доходи, ще се появят добри възможности и здравето ви ще се подобри.

Какво да правим в  деня на Новолунието? Как да привлечем пари, успех и късмет?

15 май е енергийно силен ден. Важно е да използвате неговите потоци за ваше собствено благо. Как да направите това? Трябва просто да се съсредоточите върху сферата, която ви притеснява най-много, да поискате от Вселената подкрепа, помощ за постигането на целите ви.

Телецът е много чувствителен към здравето си. Това не означава, че е необходимо да тичате при лекаря в този ден или да започнете лечение, въпреки че и това не е изключено. В Новата Луна трябва да се поглезите, да си създадете физически и психологически комфорт. Запитайте се какво ще ви донесе радост, удоволствие.

Това може да бъде масаж, посещение в спа центъра. Посещение в ресторант или кино също е подходящо, ако ви позволи да се отпуснете  напълно. Управителят на знака- Венера – защитава любовта. На 15 май 2018 г. е важно да почувствате максимална любов към себе си.

Не се бойте да кажете на вашето отражение в огледалото топли, насърчаващи думи. Подарете  си нещо ново, купете си бижу, запишете се за козметична процедура. Телецът цени комфорта много.

В  деня на Новата Луна е препоръчително да анализирате живота си и да направите списък с нещата, които предизвикват у вас дискомфорт. Това може да бъде вещ, взаимоотношения с конкретни хора, омразна работа и т.н.

Също така направете списък на това, което предизвиква  спокойствие,  удовлетворение. От първото е необходимо да се отървете, а към второто да се стремите. Златният Телец сериозно се грижи за богатството си. 15 май е страхотен ден  за да анализирате отношението си към материалните ценности.

Вероятно старите схеми на приходи вече не работят и е време да ги коригирате. Добре ще е да преразгледате  финансовия си план за  годината, а ако нямате –  съставете си. Можете също така да поработите с негативните парични убеждения, защото те ви пречат да вървите напред, закотвяйки ви на едно място по пътя към просперитета.

Пробудете в себе си енергиите на Новолунието в Телец за да привлечете в живота си любов, богатство, късмет, и понякога не е достатъчно просто да си го помислите или да го визуализирате.

За активизиране на  тези енергии се  извършват специални ритуали. Но вие също можете да даде тласък на пробуждането си без „шаманизъм“. За да направите това, трябва да направите неща, които са приятни на  земния знак. Това може да бъде: Разходка в парка, по брега на езерото или на което и да е друго приятно и безлюдно място.

Основното нещо е да се усетите близоста си до природата, да я почувствате, да се насладите на аромата на цветя и треви, пеенето на птици, топлината на Слънцето. Работа в градината също е от полза. Чрез контакта със земята се случва заземяване, при което всички лоши неща   изчезват.

За това можете да си представите как от върха на главата към краката, а след и към почвата,  натрупаните негативни потоци изтичат. Когато почувствате, че сте се отървали от тъмните енергии, представете си мощен червен поток, излизащ от Земята и преминаващ през краката по цялото тяло.

Общуване с дървета. Седнете под дърво, което харесвате и се слейте с неговия ствол, усетете цялата му сила, сила, спокойствие. Също така можете да си представите как от стъпалата ви израстват корени и потъват дълбоко в земята. Такива ритуали са лесни за изпълнение, но те носят огромен заряд от  енергия.

След тяхното провеждане  ще се появят сили за реализиране на желанията, ще ви бъде по-лесно да реализирате замисленото. Ще се появят такива важни качества като целеустременост, увереност в себе си, спокойствие.

© 2018  energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

© 2018  energetika-bg. com All rights reserved!

* *                                                                       *                        *                                         *                         *

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post