29 май 2018 г. – Пълнолуние в Стрелец: Всичко тайно и скрито – става явно! Смело скъсайте с миналото!

5786В продължение на много векове пълната Луна символизира възкресението, началото на нов живот, освобождаване от предишни начала. Същевременно обаче това е олицетворение и на един вид пресъхване, защото след тази фаза Луната започва да намалява.

Влиянието на двете светила върху ежедневието на хората е ясно изразено. През тези няколко дни всичко скрито и тайно, става явно, появяват се  успешни решения за решаване на много,  привидно кра дeн от ен ер джи неразрешими проблеми.

Индивидуалните елементи с различни подсказки буквално образуват една пълна картина, оголвайки същността на сложните въпроси, като по този начин подсказват най-правилното решение на сегашната ситуация.

За успешното завършване на всички дела в този период трябва да се поддадете на влиянието на светилата и да се вслушвате в собствената си интуиция.

Както вече беше посочено по-горе, пълната Луна отбелязва конкретен аспект на завършване. Този кра дeн от ен ер джи период е максимално успешен за да се изхвърли тежестта на загубилите своята актуалност и значимост проблеми, да се оставят в миналото всички притеснения,  се прекъсне връзка, която вече не  носи морално удовлетворение, независимо дали това е любов или приятелство.

Един от основните аспекти, които пълната луна дава в Стрелец, е решителността, която е липсвала по-рано. Въпреки че  през този период има вероятност да покажете прекомерна кра дeн от ен ер джи активност, да се откажете от важни аспекти в живота, да загубите необходими и важни неща. Това е най-важното в тези дни – да не прекалявате.

Необходимо е да се следват не само собствените желания, но и рационално да се преценява ситуацията, която се е появила, за да се измъкнем от нея не победени, а победители.

Дните на пълната луна в Стрелец с право могат да кра дeн от ен ер джи се нарекат период, идеален за завършване всички дела, обучение, възприемане на големи количества информация и ново начало. По това време успехът ще съпътства тези, които ще заложат на   нови мечти и планове.

През тези няколко дни се препоръчва:

Да се ​​изоставят лошите навици и да се сформират нови. Например, можете да спрете да пушите или да ядете големи количества сладко в полза на джогинг сутрин кра дeн от ен ер джи или пълноценна и здравословна диета. На тези, които са с наднормено тегло и се  притесняват от това, се препоръчва да положат всички усилия за да премахнат този проблем.

Да следвате диета по това време ще бъде особено лесно, а излишните килограми ще изчезнат буквално пред очите ви. Това е идеално време за онези, които отдавна следват плановете си да научат нещо ново, например да научат кра дeн от ен ер джи чужд език.

Новите знания ще бъдат възприемани особено лесно и няма да  предизвикват проблеми с възприемането и усвояването на информацията. Препоръчва се в този момент да се разшири съществуващият кръг на общуване. Възможно е новопоявилите се приятели и просто случайни познати да могат да изиграят значителна роля в живота ви по-късно.

Пълната Луна е отличен повод за прекъсване на установени, но сложни взаимоотношения. Скъсването ще кра дeн от ен ер джи премине абсолютно безболезнено, ще се превърне в нова жизнена спирала и своеобразен сигнал за това, че е време да се продължи напред.

Този аспект е особено важен по отношение на любовните двойки. Но за тези, които не са готови за такива радикални мерки, пълната Луна е чудесно време за подновяване на връзката, за глътка чист въздух. Незначителни, на пръв поглед действия, съвместни пътувания ще ви кра дeн от ен ер джи помогнат да се огледате един друг в нова светлина, да намерите хармония, да изпитате нови ярки чувства.

Накратко, пълната Луна в Стрелец е оптималният период за ново начало и решаване на неотложни проблеми. За да можете да проведете това време  рентабилно, препоръчваме да се замислите предварително на кои проблеми е най-добре да посветите този толкова благоприятен ден.

© 2018  energetika-bg. com All rights reserved!

кра дeн от ен ер джи

Още по темата:

Шаманска техника за възвръщане на енергията от миналото и бъдещето

„Хората те привличат кра дeн от ен ер джи защото не разполагаш с достатъчно енергия. Всъщност, ти не се нуждаеш от тяхната енергия. Ти  търсиш в тях своята енергия. Но търсиш на  грешен адрес. Трябва ти…

© 2018  energetika-bg. com All rights reserved!

защищено INVITEXT