29 май 2018 г. – Пълнолуние в Стрелец: Всичко тайно и скрито – става явно! Смело скъсайте с миналото!

5786В продължение на много векове пълната Луна символизира възкресението, началото на нов живот, освобождаване от предишни начала. Същевременно обаче това е олицетворение и на един вид пресъхване, защото след тази фаза Луната започва да намалява.

Влиянието на двете светила върху ежедневието на хората е ясно изразено. През тези няколко дни всичко скрито и тайно, става явно, появяват се  успешни решения за решаване на много,  привидно неразрешими проблеми.

Индивидуалните елементи с различни подсказки буквално образуват една пълна картина, оголвайки същността на сложните въпроси, като по този начин подсказват най-правилното решение на сегашната ситуация.

За успешното завършване на всички дела в този период трябва да се поддадете на влиянието на светилата и да се вслушвате в собствената си интуиция.

Както вече беше посочено по-горе, пълната Луна отбелязва конкретен аспект на завършване. Този период е максимално успешен за да се изхвърли тежестта на загубилите своята актуалност и значимост проблеми, да се оставят в миналото всички притеснения,  се прекъсне връзка, която вече не  носи морално удовлетворение, независимо дали това е любов или приятелство.

Един от основните аспекти, които пълната луна дава в Стрелец, е решителността, която е липсвала по-рано. Въпреки че  през този период има вероятност да покажете прекомерна активност, да се откажете от важни аспекти в живота, да загубите необходими и важни неща. Това е най-важното в тези дни – да не прекалявате.

Необходимо е да се следват не само собствените желания, но и рационално да се преценява ситуацията, която се е появила, за да се измъкнем от нея не победени, а победители.

Дните на пълната луна в Стрелец с право могат да се нарекат период, идеален за завършване всички дела, обучение, възприемане на големи количества информация и ново начало. По това време успехът ще съпътства тези, които ще заложат на   нови мечти и планове.

През тези няколко дни се препоръчва:

Да се ​​изоставят лошите навици и да се сформират нови. Например, можете да спрете да пушите или да ядете големи количества сладко в полза на джогинг сутрин или пълноценна и здравословна диета. На тези, които са с наднормено тегло и се  притесняват от това, се препоръчва да положат всички усилия за да премахнат този проблем.

Да следвате диета по това време ще бъде особено лесно, а излишните килограми ще изчезнат буквално пред очите ви. Това е идеално време за онези, които отдавна следват плановете си да научат нещо ново, например да научат чужд език.

Новите знания ще бъдат възприемани особено лесно и няма да  предизвикват проблеми с възприемането и усвояването на информацията. Препоръчва се в този момент да се разшири съществуващият кръг на общуване. Възможно е новопоявилите се приятели и просто случайни познати да могат да изиграят значителна роля в живота ви по-късно.

Пълната Луна е отличен повод за прекъсване на установени, но сложни взаимоотношения. Скъсването ще премине абсолютно безболезнено, ще се превърне в нова жизнена спирала и своеобразен сигнал за това, че е време да се продължи напред.

Този аспект е особено важен по отношение на любовните двойки. Но за тези, които не са готови за такива радикални мерки, пълната Луна е чудесно време за подновяване на връзката, за глътка чист въздух. Незначителни, на пръв поглед действия, съвместни пътувания ще ви помогнат да се огледате един друг в нова светлина, да намерите хармония, да изпитате нови ярки чувства.

Накратко, пълната Луна в Стрелец е оптималният период за ново начало и решаване на неотложни проблеми. За да можете да проведете това време  рентабилно, препоръчваме да се замислите предварително на кои проблеми е най-добре да посветите този толкова благоприятен ден.

© 2018  energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

© 2018  energetika-bg. com All rights reserved!