Не се отдавайте на негативни мисли в Есенното равноденствие

Денят на есенното равноденствие е времето, когато енергията на пространството се променя.

Преходът от топъл период към студен се счита за един от дните на силите, които е важно да прекарате в хармония със себе си, за да привлечете благополучие и щастие.

Есенното равноденствие изравнява деня и нощта – продължителността им става еднаква, а след това започва намаляване на деня. През 2022 г. експертите препоръчват да прекарате деня само за себе си и енергията си, като използвате съветите на вашите предци.

На коя дата е есенното равноденствие през 2022 г.?

Есенното равноденствие е естествена бариера, която ни отделя от зимния студ. През 2022 г. това събитие ще се състои на 23 септември в 4:03 ч. и си струва да се подготвите за него предварително.

В петък е важно да се настроите на положителна вълна и за да не станете заложници на есенните болежки, използвайте доказани методи. Експертите в областта на биоенергетиката препоръчват да не се отдавате този ден на тъжни мисли.

След есенното равноденствие дневните часове ще намаляват до зимното слънцестоене. И след това денят ще започне да се увеличава отново. На 23 септември се провеждат ритуали и церемонии, насочени към очистване от негативност и привличане на всички благословии. Гаданията също не се заобикалят, за да разберете какво ви очаква в близко бъдеще.

Астрологични особености на есенното равноденствие

В деня на есенното равноденствие намаляващата Луна ще бъде в съзвездието Дева. 27 лунен ден е подходящ за разрешаване на стари дела и проблеми, възобновяване на отложени преди проекти и овладяване на съдбата. Астролозите препоръчват да се подготвите за победа за да се предпазите от грешки и неточности.

В този ден ще имате възможност да прегледате плановете си и да намерите отговори на вълнуващи въпроси. Помогнете си, за целта може да ви помогне медитация, разкривайки подсъзнанието.

Не отказвайте съветите на по-старото поколение – техният опит ще ви помогне да преодолеете трудностите по пътя към щастливия живот.

dailyhor

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!