пт. апр. 26th, 2024

21 юни е много важен ден, който може да промени живота на всички знаци на зодиака: Денят на лятното Слънцестоене!

Вероятно сте чували за този празник много пъти, който в астрологията се характеризира с   особен изблик на вселенска енергия. През цялата година има само няколко специални дни, в които с правилен заряд ще можете да излезете от черната серия и да получите необходимата позитивна енергия.

Денят на лятното Слънцестоене може да се нарече дори и най-мощният по заряд и затова е добре да не го пропуснете, а да го използвате максимално.

Какво да правим в този ден?

На първо място трябва да отблъсквате всички негативни мисли и да виждате само доброто във всичко. Ако сте малко запознати с визуализацията и вярвате в силата на мислите, тогава знаете точно какво да правите в този ден.

През целия ден превъртайте в главата си мисли за своето светло бъдеще и правете планове за това, което трябва да направите по такъв начин, сякаш вече имате всичко тук и сега. Строго е забранено да се отказва помощ в този ден, не би било лошо да се дава милостиня на нуждаещите се или да се хранят бездомните животни.

Тъй като този ден е пряко свързан със силите на природата, то той е най-подходящ за мечти и планове.

Какво не трябва да се прави в деня на лятното Слънцестоене?

Вие сами разбирате, че на този ден мислите ви решават много, затова се въздържайте от всякакви спорове и конфликти. Най-добрата реакция на получена обида ще е мека усмивка и пожелания към агресора за най-добри неща.

И разбира се, на 21 юни трябва да се обърне специално внимание на опазването на природата и зачитането на околната среда, в противен случай рискувате да разгневите силите на Природата и да обърнете нейното могъщество срещу вас.

Източник esotericblog

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post