чт. апр. 25th, 2024

Колко пари ще имате през 2020 г. според вашия зодиакален знак

Астролозите предупреждават за сериозни финансови промени за всеки зодиакален знак!

Новата 2020 г. е съвсем близо, което означава, че е време да погледнем в хороскопа и да разберем какви промени ще ни донесе този период. Имайки предвид, че един от най-вълнуващите проблеми за всеки от нас е въпросът с парите, ще обърнем специално внимание на финансовите промени.

Известно е, че идната година според източния календар ще   премине под покровителството на Белия метален плъх. Това мъдро, предпазливо и пестеливо животно е много чувствително към собствените си запаси, което означава, че 2020 г. е идеална по отношение на спестяване и натрупване на пари. В допълнение, предстоящият период ще премине под влиянието на две планети: Юпитер, обещаващ добър късмет, и Сатурн, който ще дари всеки със здрав разум и благоразумие.

При всички тези плюсове не бива да се забравя, че настъпва високосна година, което означава, че през този период никой не е в безопасност от неуспешни инвестиции, финансов срив, загуби и други неприятности. И така, какво ще донесе Новата година на знаците на Зодиака във финансов план:

Овен

Импулсивният Овен през следващата година трябва да се пази от необмислени разходи. Доброто финансово положение в началото на годината не трябва да го подвежда. В това отношение е особено опасна пролетта на 2020 г., когато всички, покровителствани от Марс, ще бъдат изкушени да купуват скъпи, и статусни вещи. Не забравяйте, че удоволствието от покупката няма да върне тези инвестиции и много скоро ще съжалявате, че сте похарчили парите си толкова безсмислено.

Телец

Нова година не трябва да донесе на Телеца някакви значителни промени. Тези хора ще се стремят да пестят пари и да ги инвестират някъде, получавайки постоянна лихва. Възможно е в средата на годината представителите на тази зодия да им се наложи да оказват финансова помощ на близки роднини. Давайте тези пари без съжаление, но не разчитайте на скорошно връщане. Иначе се опитайте се да не рискувате парите си, като инвестирате не повече от 10% от наличните си средства.

Близнаци

Предстоящата година обещава да донесе много изненади на Близнаци, включително и не най-приятните. В началото на годината Близнакът може да реши да смени работата си единствено заради желанието си да печели повече. Това трябва да се направи внимателно, в противен случай към края на есента   рискува  да остане  без нищо. Освен това хората от този знак трябва да се пазят от това да вземат заеми. В един момент доходите ви могат рязко да паднат, което ще създаде сериозни проблеми по отношение на изплащането на дълговете.

Рак

2020 година може да се окаже успешна за представителите на знака Рак, особено за тези, които не се страхуват да поемат рискове. Под влиянието на Юпитер през първата половина на годината представителите на този знак ще имат уникална възможност да подобрят финансовото си състояние чрез хазарт и участие в лотария. Но тези Раци, които са имали късмет веднъж, трябва да се съобразят с здравия разум и вече да не изпитват късмета си. Втория път няма да им провърви.

Лъв

От началото на годината представителите на знака Лъв ще почувстват нуждата от повишаване на самочувствието, при това именно чрез подобряване на финансовото си благополучие. За да направи това, Лъвът може да се изкуши да използва различни тъмни схеми и хитри машинации, които не винаги са в съответствие със закона. Астролозите в това отношение ги съветват да бъдат внимателни, тъй като от лятото до средата на есента на 2020 г. Лъвовете могат да бъдат строго наказани за играта си със закона.

Дева

Девите може да се сблъскат с трудна година, което рискува да ги вкара в дългова яма, ако не проявят характер и не работят на максимални обороти. Би било по-добре, ако Девата изготви финансов план за цялата година и се опита да се придържа към него, като не се съгласява на съмнителни оферти за лесни пари. Освен това Девата трябва да сведе до минимум собствените си разходи, защото в противен случай тези хора биха могли да завършат с огромни дългове 2020 г.

Везни

Още в началото на годината на Металния плъх в душата на представителя на знака Везни ще се появи желание за промяна, за да увеличи собственото си богатство. Активните търсения ще им дадат възможности за достойни приходи, но далеч от дома, може би дори в чужбина. Да тръгнат или останат решават самите Везни. Но астролозите казват, че есента и зимата на 2020 г. не са най-доброто време за радикални промени. Във финансово отношение можете да загубите значителни средства.

Скорпион

Труден и изключително отговорен период започва в живота на Скорпиона. От първите месеци представителят на стихията на Водата ще се устреми към тотална независимост и ще се опита да развива собствен бизнес. Не разчитайте на незабавен успех и бърза възвръщаемост. Скорпионът ще трябва да инвестира собствените си средства в бизнес през целия си живот. Така че бъдете готови да стегнете коланите.

Стрелец

Звездите съветват Стрелеца да избягва случайните заработки през 2020 г., защото те няма да са достатъчни за нормален, богат живот. Важно е да намерите стабилна работа през зимата, която ще ви донесе както пари, така и удоволствие. Не насилвайте събитията, доходите ви ще се увеличават постепенно. Но опитите да забогатеете по престъпен начин или да разчитате само на късмета си ще се провалят.

Козирог

Сатурн е управляващата планета на Козирозите, което означава, че идната година обещава да бъде успешна за тях финансово. Паричният поток ще бъде стабилен, но ако Козирогът покаже дипломатически качества и направи необходимите запознанства, до ноември 2020 г. тези хора наистина могат да се обогатят. Важно е само да не говорите за вашите планове пред другите.

Водолей

Годината на Металния плъх ще бъде успешна за представителите на знака Водолей. През пролетта ще се случи събитие, което ще засегне сериозно финансовото състояние на тези хора. Може би това ще бъде печалба в казино или лотария, наследство или успешен брак. Важно е да проявите хладен ум и да пазите наличните пари, защото опитът да „живеете с размах“ може бързо да съсипе Водолеите.

Риби

Финансовото състояние на Рибите през 2020 г. ще бъде стабилно. От началото на годината обаче близки  хора ще поискат от тях пари. Рибите не трябва да им отказват финансовата си подкрепа. Като помагате на другите тази година, можете да разчитате на реципрочна помощ в бъдеще. Може би дори милият жест на Риби ще им позволи да получат страхотно доходно място в бъдеще.

Cluber

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Съдбата скоро ще се усмихне на 6 знаци на зодиака, а останалите ще получат според заслугите си

Действията на всеки човек водят до определени последици. Рано или късно за всичко в живота си човек ще трябва да отговаря според постъпките си. Предателства, болести, фалит и дори загубата…

Как изневеряват жените според зодиакалния си знак

  Ръководство за мъже , а и не само… като не е задължително всичко да е 100 процента истина! Хороскопът може да разкаже за много неща. Например, представителите на всеки…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post