пт. мар. 29th, 2024

Пълнолунието на 14 октомври е с изключително силно влияние върху всеки зодиакален знак!

На 14 октомври по оста Везни – Овен е  поредното Пълнолуние. Луната е отговорна за нашето настроение и ЕМОЦИИ, така че това е най-мощното в енергийно отношение време.

Емоционалното състояние на хората е подложено на резки колебания. Повечето хора в Пълнолуние са склонни към прекомерна откровеност. Психиката става нестабилна.

През този период любовните взаимоотношения могат да претърпят кризи – защото пълнолунието е на оста Везни – Овен, а тази ос е отговорна за партньорствата и деловите отношения!

Възможно е да се появят недоразумения във взаимодействието с други хора и сътрудничеството. Необходимо е да преразгледате вашата гледна точка, да не вземате бързи, необмислени решения, да   разрешавате всяка възникнала ситуацията с консенсус, без да  правите груби забележки на партньора!

Не се препоръчва:

Да започнете нов бизнес
Да се извършват планови операции
Да се карате, особено с вашата втора половинка

Препоръчва се:

Да бъдете внимателни на пътя
Да се занимавате с маловажни неща
Да почивате

Влияние на Пълнолунието върху знаците на зодиака:

Силно влияе на емоционалното състояние – Овен, Везни, Козирог, Рак

Второстепенно – Близнаци, Стрелец, Риби, Дева, Водолей, Лъв

Единственият ефективен начин за борба с влиянието на Луната е времето. Просто изчакайте да отмине периода на Пълнолуние на 14 октомври и нещата ще тръгнат нагоре! Ето защо, ако в момента не се чувствате добре или настроението ви е под нулата, помнете, че всичко това е временно. Много скоро в живота ви ще настъпи ярък период!

източник esotericblog

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post