Декември е месецът на вълшебни събития за 7 знака на зодиака!

Декември ще бъде наистина вълшебен месец за седем знака на зодиака, защото за всеки от тях звездите са подготвили особени подаръци. Затова нека видим кои са онези шастливци, които ще се потопят в чудесата на Нова година.

Зимни забавления

Не всеки от нас обича да излиза от топлия апартамент, когато навън е много студено. Но за някои знаци на зодиака това е просто необходимо за да получат магическите дарове на звездите.

Козирозите не трябва да стоят твърде дълго у дома – трябва да излизат по-често, да се срещат с нови хора. Именно сред тях ще намерят  човека, който ще стане техен покровител през 2020 година.

През декември се отварят първите пързалки, можете да отидете на ски и след това да се стоплите с чаша горещ чай. Такава романтика ще се хареса на Раците, които толкова са отвикнали от зимата и все още лелеят спомените от лятото. Звездите казват: всичко с времето си, радвайте се на настоящето.

Когато разберете, че щастието вече е тук някъде, през декември, а не през миналия юли, тогава в живота ви ще започнат да се случват вълшебни събития: увеличение на заплатата, дългоочаквани подаръци под елхата, развитие на бизнеса. Но всичко, което трябва да правите е да не седите на едно място и да се наслаждавате на зимните забавления.

Семейни традиции

Много от нас отдавна са забравили какви традиции имаше в семейството преди Нова година. И някои знаци на зодиака ще трябва да си ги припомнят, за да изпитат истинската магия. Чудеса са подготвени за Лъвовете, които решат да прекарат повече време със семейството и близките си приятели. В тази атмосфера ще бъдете изпълнени с нови идеи, романтични мисли.

Време е Везните да спрат да бързат и да погледнат към близките си: може би им липсва вашето внимание и подкрепа. Като помагате на другите да почувстват топлина и доброта, ще получите много изненади от съдбата и ще го наречете чудо. Пригответе се!

Чувалът на Дядо Коледа

Кой не обича да отваря подаръци? Разбира се, всеки иска да получи такава изненада в новогодишната нощ. Но някои знаци на зодиака ще получат магически шанс да намерят цяла торба с подаръци от Дядо Коледа. Не вярвате ли? Рибите ще видят това с очите си.

Напоследък сте скептични и се напрягате само при мисълта за промяна. Но през декември можете да се отпуснете, да се настроите да получавате такива подаръци, като: доверие, смелост, усърдие, енергия, решителност, самочувствие, бодрост и радост.

Скорпионите ще имат шанса да получат мечтаната работа, но не всеки от тях ще се съгласи да смени местожителството си. Знайте едно: магията на декември е способна на всичко! А на какво сте способни вие?

Има още един знак на Зодиака, който ще усети магията на новогодишната суматоха. Това са Близнаци. Звездите са подготвили за вас прекрасни изненади под формата на финансова стабилност и голямо поощрение.

Но не забравяйте как следва да се отпуснете и да си починете с цялото семейство: украсете коледното дърво, пригответе коронните си ястия, разходете се из зимния град и се потопете в красотата на празниците.

източник esotericblog

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

„Тайната вечеря“ на Да Винчи разкрива и звездния път на 12-те знака на зодиака! (видео)

Картината от 15-ти век „Тайната вечеря“ е една от най-известните картини в света, в която има много загадки. Има много послания, скрити между цветовете, използвани от този велик художник ……

Още по темата в нашата страница:

Три мистериозни зодиакални знаци, които живеят на границата между два свята

Нашият илюзорен свят е като приказка. Там всичко се случва според нашия сценарий, няма обиди, сълзи и скръб. Понякога мечтите ни тясно се преплитат с реалността. Някои знаци на зодиака…

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!