вт. мар. 19th, 2024

Нумерология за 20.02.2020 г.: Четирите двойки в този ден обещават късмет на всички!

20 февруари 2020 г. ще бъде особен ден, в който светът ще се управлява от Двойката. Експертите препоръчват да се настроим на позитивна вълна, защото съюзът на Четирите двойки обещава само късмет.

Само по себе си числото 2 е източник на жизнени сили. Активизира ръста на творческото развитие, помага да се погледне на света с други очи. В такива дни духовните практики са много полезни. Те подсказват правилния път, а също така отговарят на важни въпроси за бъдещето, миналото и настоящето.

Финанси и работа на 20 февруари

Това са главните сфери на живота на 20 февруари. Това ще бъде много продуктивен четвъртък за представителите на творческите професии и за тези, които влагат цялата си енергия в популяризиране на нови идеи. Голям късмет очаква смелите хора със смели идеи и безстрашен характер.

В такива дни е огромна вероятността за това, че в постигането на важни цели ще ви помогне човек, който по-рано не е вярвал във вашите идеи. Нумеролозите твърдят, че под влиянието на Двойката много хора ще променят мнението си. Ако искате да направите същото, не бива да го считате за слабост. Напротив, тя ще отвори нови врати за вас и ще покаже на другите вашата смелост.

Експертите в областта на нумерологията и биоенергията съветват да харчите пари в такива дни за да придобиете нови знания, за нещо полезно. Развлеченията нека да почакат малко. Дайте воля на желанието си да познаете  неизвестното. Това ще ви помогне да станете по-успешни в бъдеще.

Семейство, дом и любов на 20.02.2020

Семейните дела в такива дни е добре да се решават след обяд или след края на работния ден. Един добър ден нумеролозите прогнозират за домакините, които са изцяло фокусирани върху домакинските дела. Това е чудесно време за почистване, за преместване на мебели – според правилата на Фън Шуй.

Двойката желае хората да се срещат. Всички, които се страхуват да правят отстъпки, могат да се окажат аутсайдери в купидонските дела. Дори и най-силните връзки могат да се сринат у онези, които  поставят себе си над втората си половинка. Двойката няма да игнорира и самотните. Не се ядосвайте на Вселената за това, че тя все още не ви е дала любов или приятелство: на 20.02 ще разберете важността на вашата ситуация или ще почувствате как да я поправите към по-добро.

Настроение и здраве на 20 февруари

Енергията на четирите двойки като цяло ще повлияе положително на настроението на хората. За мнозина ще се появи възможност да разберат това, което ги блокира. Можете да направите интроспекция, да се опитате да намерите отговори на вълнуващи въпроси. Ще успеете!

В такива дни с уникална енергия е полезно да обръщате внимание на малките неща. В живота на много от нас може да се случи нещо много важно, например да видят знаци свише или да сънуват пророчески сънища. Двойката ще ви помогне да преодолеете препятствия и да се настроите на нужната вълна. Денят ще бъде лишен от дисонанс, така че хората ще бъдат по-оптимистични и по-добри.

източник esotericblog

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

 

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post