сб. апр. 20th, 2024

Знаците на Зодиака, които водят двойнствен живот

Астролозите са установили, че не всички зодии са честни и искрени с всички. Има и такива, които могат да живеят двойнствен живот и да лъжат себе си, околните, дори близки и скъпи хора. Може би познавате един от тях, но си струва да помислите: наистина ли го познавате толкова добре?

Близнаци

Представителите на този знак са натури, които предпочитат да знаят всичко за всеки. По правило покрай тях не преминава нито едно събитие. Дори да познавате Близнаци повече от година, те пак ще ви се разкриват всеки ден от някаква неизвестна страна.

Изменчивостта на Близнаците и постоянния им стремеж към промяна не им позволяват да седят на едно място. Често те се приспособяват към всички свои познати и могат да им се показват от по-изгодната си страна.

Ще ви е трудно да разберете какво имат в ума си, защото те самите не винаги знаят какво искат. Животът им трябва да бъде в движение, но периодично Близнаците трябва да се усамотяват и да помислят за смисъла на живота.

Везни

Въздушен знак. Неговите представители като правило са материалисти. Тъй като Венера покровителства този знак, то и Везните са взискателни в любовната сфера. Когато нещата не вървят по начина, по който са замислили, това извежда Везните от равновесие.

Те трудно контролират емоциите си и често показват най-лошата си страна: отмъстителна и егоистична.

Те обичат около тях да цари хармония, спокойствие и баланс, но самите те обикновено унищожават всичко с поведението си. Яростта, която гори вътре във Везни, е от същата страна с желанието за баланс, но за тях е трудно да постигнат баланс в този случай.

Скорпион

Един от най-трудните знаци на зодиака. Тайнствен и потаен, този воден знак се управлява от Плутон, богът на подземния свят. Хората, родени под този знак, са надарени с особена чувствителност и добре развита интуиция.

Скорпионът общува с другата страна на душата си, скрита в сенките, далеч от любопитни очи. Често изпитва нужда, когато общува с някого, да го овладее напълно и да погледне в него възможно най-дълбоко. Подобни стремежи понякога стават дори твърде натрапчиви и могат да разрушат добрите отношения между Скорпиона и неговите приятели.

Плътските желания на представителите на този знак постоянно излизат извън границите на допустимото. В действителност Скорпионът може да бъде наречен крадец на души поради силно чувство за притежание. Затова те искат всичко или нищо. Разговорът със Скорпион е като хипнотичен сеанс, но вие няма как да разберете това!

esotericblog

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post