сб. апр. 27th, 2024

Газпромнефт ще произвежда масла под марката Texaco

By energetic мар. 27, 2012

„Газпромнефт-смазочни материали“ („Газпромнефт-СМ“) и  Chevron са подписали  лицензионно споразумение за производството на корабни масла за двигателя, които ще позволят на дъщерното дружество на Газпромнефт да стане доставчик на разнообразни  смазочни масла – хидравлични, компресорни, турбина, охлаждащи течности за производство,  както и специални смазочни материали – за морския и речен транспорт,   съобщава пресслужбата на „Газпром нефт“.

Към днешна дата  „Шеврон“ е световен лидер в разработката на смазочни масла за всички системи  морски и речни плавателни съдове. С подписването на лицензното споразумение „Газпромнефт “ ставаа първата руска компания, която влиза в глобална мрежа нa  „Шеврон“ за доставки масла.

Лицензионно споразумение включва  производството на морски моторни масла с марката Texaco, като се използват базови масла на „Газпром нефт“ в   Омск и Москва рафинерии и смазочни материали (гр. Фрязино), включени в структурата на „Газпромнефт-СM.“ В момента, компанията   производствените съоръжения са сертифицирани и са получили разрешение за производство на смазочни масла по лиценз от „Шеврон“.

http://www.oilru.com/news/310162/

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post