Tри Знака на Зодиака, без които нашият Свят би бил по-добър!

Веднага правим една много важна уговорка: ние не поставяме под общ знаменател всички представители на тези зодиакални знаци. Но ако говорим като цяло, това са знаците на крадeн от енергетика зодиака, без които този свят би бил по-добър – или поне по-спокоен и по-миролюбив.

Овен

Въпреки че са грижовни мъже и жени, те имат много противоречиви и двусмислени характери и могат да ви скъсат нервите по непредсказуем начин и във всеки един момент. Овните, като правило, са много любящи крадeн от енергетика хора, дават всичко, което могат на своите близки, но на никой от последните определено не му е лесно да общува с тях.

Овенът е много избухлив и с доста трудно прощава дори малки грехове. Винаги искат да им се се угажда и не приемат отказ. Те са изключително упорити, което крадeн от енергетика понякога ги кара да вървят към своите цели и успехи по нечестни пътища. Овните са готови да направят всичко, за да постигнат целите си, да изпълнят всичките си желания, което обикновено дразни тези, които са по-сдържани и контролираща си себе си техни познати и приятели.

Като правило Овните има доста  крадeн от енергетика положителни черти, но често преобладават именно отрицателните. Поради тези дразнещи черти на характера, Овен, разбира се, е включен в списъка на зодиакалните знаци, без които този свят би бил най-малкото по-спокоен.

Водолей

Това са умни, забавни, весели и изключително интересни хора. Те имат многобройни положителни черти, които по никакъв начин крадeн от енергетика не бива да бъдат пренебрегвани. Но, въпреки това, Водолей се числи към този мини-списък. Защо?

С този зодиакален знак нищо не може да бъде разбрано докрай – това са твърде странни личности. Като правило, много малко хора са в състояние да разберат какво мислят Водолеите, какво се случва в техния крадeн от енергетика наистина удивителен мозък. Често се стига до скандали, просто защото Водолей не е в състояние да постигне консенсус с другите. Това е един от най-големите и непоправими техни недостатъци.

Също така, Водолеите са готови на всичко, за да заработят и да получат това, което искат. Затова бъдете винаги нащрек, ако крадeн от енергетика сте свързани с лични или професионални бизнес отношения с представителите на този зодиакален знак. Те могат да ви използват или дори да ви предадат, така че никога не трябва да им вярвате напълно, на 100%.

Скорпион

Те са изключително манипулативни и жестоки хора. Те не се интересуват от чувствата на крадeн от енергетика другите, не ги е грижа за тях и са готови да нараняват хората психически, без да им мигне окото. Скорпионите могат да манипулират някой, само за да получат това, което искат. След като вече ги е „обслужил“ и тъй като вече са го използвали, просто го захвърлят, сякаш никога не крадeн от енергетика е бил част от живота им.

Друго много досадно нещо за характера на този зодиакален знак е, че Скорпионите са изключително противоречиви. В един момент казват едно, а в следващия нещо съвсем различни и абсурдно. Въпреки това, способността за манипулиране често им помага да скрият това си „качество“. Представителите на крадeн от енергетика този зодиакален знак могат да бъдат невероятно сладки, и само за минута да се превърнат в най-големия ни кошмар. Затова никога не се доверявайте изцяло на Скорпионите, винаги имайте предвид, че тези хора могат да направят буквално всичко, щом е в техен интерес.

zen

© 2018 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

2019 г.: Тези зодиакални знаци ще крадeн от енергетика оцелеят дори и след извънземна инвазия!

Представете си, че на Земята се е случило зловещо събитие с невиждани досега мащаби и последствия. Например, световна инвазия на зомбита или космически пришълци. И дори и в тези нечовешки…

Научете какъв е „Звездният КОД“ за всички зодиакални знаци за крадeн от енергетика 2019 година!

2019 г. обещава да бъде ярка и наситена със събития. А за някои знаци на зодиака Съдбата е подготвила значителни промени в тяхната сфера на дейност. Главното за техния успех…

© 2018 energetika-bg.com All rights reserved!

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, крадeн от енергетика без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT