пт. апр. 19th, 2024

Tри Знака на Зодиака, без които нашият Свят би бил по-добър!

Веднага правим една много важна уговорка: ние не поставяме под общ знаменател всички представители на тези зодиакални знаци. Но ако говорим като цяло, това са знаците на зодиака, без които този свят би бил по-добър – или поне по-спокоен и по-миролюбив.

Овен

Въпреки че са грижовни мъже и жени, те имат много противоречиви и двусмислени характери и могат да ви скъсат нервите по непредсказуем начин и във всеки един момент. Овните, като правило, са много любящи хора, дават всичко, което могат на своите близки, но на никой от последните определено не му е лесно да общува с тях.

Овенът е много избухлив и с доста трудно прощава дори малки грехове. Винаги искат да им се се угажда и не приемат отказ. Те са изключително упорити, което понякога ги кара да вървят към своите цели и успехи по нечестни пътища. Овните са готови да направят всичко, за да постигнат целите си, да изпълнят всичките си желания, което обикновено дразни тези, които са по-сдържани и контролираща си себе си техни познати и приятели.

Като правило Овните има доста  положителни черти, но често преобладават именно отрицателните. Поради тези дразнещи черти на характера, Овен, разбира се, е включен в списъка на зодиакалните знаци, без които този свят би бил най-малкото по-спокоен.

Водолей

Това са умни, забавни, весели и изключително интересни хора. Те имат многобройни положителни черти, които по никакъв начин не бива да бъдат пренебрегвани. Но, въпреки това, Водолей се числи към този мини-списък. Защо?

С този зодиакален знак нищо не може да бъде разбрано докрай – това са твърде странни личности. Като правило, много малко хора са в състояние да разберат какво мислят Водолеите, какво се случва в техния наистина удивителен мозък. Често се стига до скандали, просто защото Водолей не е в състояние да постигне консенсус с другите. Това е един от най-големите и непоправими техни недостатъци.

Също така, Водолеите са готови на всичко, за да заработят и да получат това, което искат. Затова бъдете винаги нащрек, ако сте свързани с лични или професионални бизнес отношения с представителите на този зодиакален знак. Те могат да ви използват или дори да ви предадат, така че никога не трябва да им вярвате напълно, на 100%.

Скорпион

Те са изключително манипулативни и жестоки хора. Те не се интересуват от чувствата на другите, не ги е грижа за тях и са готови да нараняват хората психически, без да им мигне окото. Скорпионите могат да манипулират някой, само за да получат това, което искат. След като вече ги е „обслужил“ и тъй като вече са го използвали, просто го захвърлят, сякаш никога не е бил част от живота им.

Друго много досадно нещо за характера на този зодиакален знак е, че Скорпионите са изключително противоречиви. В един момент казват едно, а в следващия нещо съвсем различни и абсурдно. Въпреки това, способността за манипулиране често им помага да скрият това си „качество“. Представителите на този зодиакален знак могат да бъдат невероятно сладки, и само за минута да се превърнат в най-големия ни кошмар. Затова никога не се доверявайте изцяло на Скорпионите, винаги имайте предвид, че тези хора могат да направят буквално всичко, щом е в техен интерес.

zen

© 2018 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

2019 г.: Тези зодиакални знаци ще оцелеят дори и след извънземна инвазия!

Представете си, че на Земята се е случило зловещо събитие с невиждани досега мащаби и последствия. Например, световна инвазия на зомбита или космически пришълци. И дори и в тези нечовешки…

© 2018 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post