чт. апр. 25th, 2024

12 ноември – Пълнолуние в Телец: Използвайте енергията на конфликтите за да се издигнете над другите!

Пълнолунието на 12 ноември ще ви даде такъв „вълшебен тласък“, за който можете само да мечтаете! Ноемврийското Пълнолуние – Това е вашият шанс. Можете да получите всичко, което поискате, ако използвате енергиите от евентуалните конфликти за собствения си растеж!

 

Във вторник, 12 ноември, ни очаква необикновен ден – Пълнолуние в знака на Телец. У повечето хора емоциите просто ще са на макс …

Луната винаги влияе на хората по специален начин, а в такъв ден –  особено агресивно. У повечето хора емоциите ще са като урагани, въпреки че някои могат да изпаднат в депресия.

Главното е да не се тревожите и да не стигате до крайности. Така е трябвало да бъде.

Пълнолунието ще настъпи в съзвездието Телец. И ако до този момент вие сте вървели към целта си, правили сте всичко, за да я постигнете, то тази Луна ще ви подкрепи и дори някъде ще ви побутва осезаемо да продължите напред за да не се колебаете.

Всяко действие се нуждае от мотивация. Така че Пълнолунието на 12 ноември ще ви даде такъв „вълшебен тласък“, за който можете само да мечтаете.

Тази пълна Луна има няколко важни планетарни аспекта. Защото именно в този период Сатурн ще бъде в секстил с Нептун.

Ще имате рядката възможност да се възползвате от магията на духовния свят. Не я пропускайте! Можете да използвате този момент в своя полза. А за това трябва да работите усилено и да помислите как можете да решите възникналите проблеми.

Във всеки случай, за да успее всичко, което сте замислили, трябва да напуснете зоната си на комфорт. Да, там ви е топло, спокойно и уютно. Може би дори от време на време мечтаете как да промените живота си. Ако искате да мечтает през целия си живот в топлина – съгласете се. Но за да постигнете нещо смислено – трябва да напуснете тази зона, и то веднага!

В тези дни Меркурий е ретрограден, което означава, че ще възникнат проблеми в общуването с други хора. И още – на 12 ноември, в деня на Пълнолунието, проблемите ще се задълбочат!

Тъй като в тези дни няма да е толкова лесно да се комуникира, конфликтите ще ескалират. Може  да се окаже, че ще се втурвате от една крайност в друга в своите преценки, което означава, че тревожността   ви ще нараства.

Същото ще се случва и с другите хора, както сами разбирате. Около вас ще възникват конфликти и неразбиране. Увеличава се вероятността от кавги, раздяла и т.н. Но рискът ще се минимализира донякъде от Нептун и Сатурн. А за да разберете какво се случва в главата ви, използвайте енергията на Телеца.

Не се разсейвайте върху онези „бури“, които ще се случват извън и вътре във вас. Опитайте се да се заземявате и се съсредоточете върху това, което искате. Каква е целта ви? Къде отивате? Какво искате да получите като резултат? Това са въпросите, които трябва да си задавате почти всеки час. И всички конфликти ще се решават сами.

В Пълнолунието енергията просто е на макс. Нека тя ви стане приятел! Оставете я да работи за вас, така че всичко да се получи.

Ноемврийското Пълнолуние – Това е вашият шанс. Можете да получите всичко, което поискате, ако използвате енергиите от евентуалните конфликти за собствения си растеж!

източник cluber

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

За да живееш добре – живей скрито!

Забелязали ли сте, че когато започнете да разказвате за своите победи и постижения, впоследствие се забърквате в неприятности и всичко се срива, сякаш късметът ви е обърнал гръб? „Щастливците трябва…

И малко релакс:

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post