пн. апр. 29th, 2024

17.07.2023 г. – мощно Новолуние на кармични действия

Как   максимално да се възползваме от периода

В това новолуние ще има смяна на кармичните лунни възли. На 18 юли те ще преминат от знаците Телец-Скорпион към знаците Овен-Везни, което означава, че до 11 януари 2025 г. темата за взаимоотношенията ще доминира в живота ни. Тези енергии ще ни донесат нови сценарии и нови правила на играта…

Предстоящото новолуние ще настъпи в понеделник, ден, управляван от Луната. Това вече е голямо чудо и ценен дар за всички нас.

Това е възможност да започнете лунния месец с мъдрост, компетентна релаксация, приемане, връзка с природата, изграждане на компетентни взаимоотношения чрез себе си и своите истински нужди и желания.

Сега енергията е почти на нула, но това не означава, че трябва да лежите да се оплаквате от живота и да се изоставите.

Просто сега е нашият период.

Вслушвайте се внимателно в себе си, в своите чувства, емоции и желания.

Проследете какво желание наистина иска да излезе и изисква изпълнение. Говорете му по-често за себе си, визуализирайте го и нахвърляйте по-нататъшни планове-стъпки за него.

Защо новолуние в кармични действия?

Защото точно на това новолуние ще се сменят кармичните лунни възли. Сега се изгражда груба картина за следващите месец и половина-два. Тоест, много е важно да не се разпилявате върху чужди и ненужни теми, а внимателно да се грижите за себе си и живота си.
Обръщаме специално внимание на емоциите и чувствата, комуникациите и взаимоотношенията.

Новолунието ще бъде под знака на Рак. А всички знаем, че това е една от най-чувствените, емоционални и възприемчиви зодии.

Запомнете това и се опитайте да не изпадате в емоционални колебания, да не се забърквате в скандали и разправии и да не ги причинявате. Това важи особено за близки хора. Иначе целият този хаос ще продължи много дълго.

Не забравяйте да сканирате емоциите си. Не прехвърляйте всичко на хора и събития, а си задайте въпроси: защо реагирах на това по този начин? Какво означава това за мен? Къде е коренът на тази реакция? Защо реагирам по този начин? Какво пропускам и какво искам да получа или постигна по този начин? Точно това ли е моята реакция или веднъж са ме научили и аз съм я прихванал?

От 23 юли до 4 септември Венера ще тръгне ретроградно. Това също е важно да се вземе предвид. Защото ретроградната Венера е дадена само за да преразгледаме отношенията си, да оправим каквото може.

През този период трябва да се поддържаме в равновесие, да не отрязваме всичко до корен да не се поддаваме на емоциите.

Сега е време за инициативи и големи решения по отношение на вас самите, действията ви към мечтите, идеите и това, което иска да излезе, а вие криете всичко това от себе си и от цялата планета. Няма повече време за отлагане. Започнете и продължавайте!

Осъществяването на нови идеи и стъпки, важни срещи и подписването на сериозни документи – всичко това се отлага за края на периода на Новолунието. Някъде на 19-20-ти. Там вече можете да започнете да действате в цялата си мощ.

Новолунието винаги е началото на нещо ново: нови стъпки към отдавна планирана цел, нови дела, нови мисли и вътрешни качества.

Подредете дома, телефона, килерите, хладилника и мислите си. Разберете честно от какво се нуждаете и какво пазите в името на фалшиви ценности.

Изхвърлете и се избавяйте от всичко ненужно без никакво колебание. Предстоят ви великолепни промени, но нямате място за тях. Не можете да го направите по този начин!

На Новолуние не забравяйте да се опитате да сте сред природата, а по-скоро отидете до вода. Там още веднъж мислено кажете желанието си, спечелете лунните сили и силите на Вселената.

Ако обичате медитация и дихателни практики, тогава понеделник е най-доброто време за вас самите и всички тези магически дейности.

През този период няма нужда да влизате в конфликти, да да взимате назаем или да давате на заем, да изяснявате отношения, да преяждате, да пиете алкохол, да „мъчите мътите водата“ с опашката си.

Не забравяйте, че ракът има тенденция да се движи в две посоки. Когато всичко е наред и спокойно, той весело пълзи напред. Когато наближи опасност, той се движи назад много бързо, създавайки невъобразим облак от пясък с опашката си и това, което ще падне под опашката му.

Поправете тази картинка и се поддържайте в добра форма. Опитайте се да свържете мъдростта, осъзнатостта, благоразумието и вярата навсякъде. Опитайте се да не се налага да се връщате назад, занулявайки всичко, което имате сега и към което се стремите.

Свържете най-добрите качества на този знак, за да влезете синхронно в предстоящия нов лунен месец и да го изживеете възможно най-блажено: ум, опит и интуиция, романтика, въображение, емпатия, общителност, проницателност и баланс.

Отървете се от повърхностните преценки и възгледи, пристрастията и вслушването в чуждото мнение за вашите дела. Не замърсявайте своя „резервоар“ и не разваляйте пътя на живота си с ненужни боклуци.

Много е добре да практикувате прошка и помирение с най-близките и скъпи хора. Ако вие лично не можете да направите това, тогава мислено благодарете и простете на всички, срещу които таите обида или дори зло.

Вашето семейство е вашата опора и сила. Всеки човек взема своето клонче на дървото на семейството, като пъзел в голяма картина. Колкото по-рано разберете това и позволите на всеки да бъде това, което е, толкова по-скоро ще станете по-свободни, по-здрави, по-активни, по-щастливи и по-могъщи. Прощавайки и приемайки ги, вие приемате себе си и си давате място.

Преди Новолуние правим почистване, почистваме пространството със свещи, а себе си с вани със сол и пяна.

Възползвайте се максимално от този период. Не се суете, а начертайте планове-сценарии за по-нататъшни действия. Вижте какво трябва да коригирате, върху какво да работите в себе си.

Ами ако все още се цупите за дреболии, чакате някой да ви донесе щастие на поднос и не искате да поемете отговорността за живота си в свои ръце?

Време е всичко това да се промени и да се обърне в положителна посока.

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post