ср. апр. 24th, 2024

Вие ще получите всичко, което е предназначено за вас, когато дойде точното време

Защото в крайна сметка това, което търсите, също ви търси …

Но може да мине известно време. Ще минат месеци или дори години, но това, което е предназначено за вас, със сигурност ще влезе в живота ви.

Трябва да сте много търпеливи, преодолявайки всички препятствия, които срещате по пътя ви. Сърцето ви ще се разкъсва от страдания и сълзи, но всичко това в крайна сметка ще ви помогне да получите онова, което заслужавате. Всичките ви страдания и разбито сърце ще ви доведат до живота, който ви е предопределен да изживеете.

И трябва да сте силни! Да не се отказвате в трудни периоди, защото това, което търсите, също ви търси. В началото това може да ви се струва абсурдно, но когато започнете да получавате нещата, които са предназначени за вас, тези думи, които четете сега, ще придобият смисъл.

Защото с всяка рана на сърцето, с всеки пореден провал или изпитание, ние се приближаваме към съдбата си. Разбирате ли, причина има за всичко, колкото и банално да звучи. И въпреки че не разбираме защо ни се случват лоши неща и защо Бог ни кара да страдаме, не забравяйте, че той никога не изпраща болка на човек, ако не планира да изпрати благословия след това.

Може би сега все още не осъзнавате това, но когато се случи, ще разберете защо всичко се е случило по този, а не по друг начин. Вие ще осъзнаете, че всичко, през което е трябвало да преминете, Той винаги ви е водил по предначертания път.

Вярвайте в чудесата на Бог. Той не ви изпраща неща, подготвени за някой друг. И дори да ви се струва, че целият свят се е опълчил срещу вас, всичко, което е създадено специално за вас, рано или късно ще намери своето място в живота ви. И ще остане с вас завинаги.

cluber

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post