пт. апр. 26th, 2024

Чудеса: Богинята, която носи богатство

Дори ако засега не вярвате, просто опитайте да споделите тази картинка!

Ще ви се усмихне финансовият късмет и в живота ви ще настъпят промени, които ще са само за добро, делата ви ще се развиват прекрасно, а щастието и любовта ще се настанят в дома ви.

Лакшми – богинята на богатството, носи в нашите домове богатство, щастие и любов, просперитет и успех! Лакшми е съпруга на Вишну.

Тя е красива, като десет милиона изгряващи слънца и е въплъщение на чувствеността. С лотосови очи и украсена с лотоси, тя е Вечната повелителка на всички същества. Тя седи в скута на Вишну и е покровителка на процъфтяването. Как работи това? Неизвестно)).

Но ако споделите тази картина, тогава финансовият късмет ще ви се усмихне и и в живота ви ще настъпят промени, които ще са само за добро, делата ви ще се развиват прекрасно, а щастието и любовта ще настанят в дома ви. Не вярвате !!! Само опитайте! Не знаем как, но работи!

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:

 

Не вярвате в чудеса – значи вие сте мутант!

Учените отдавна са обърнали внимание на това, че скептиците в света са   по-малко от хората, които са готови да повярват в чудеса и в Бог. Както  доказват тези изследователи,…

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post