пт. апр. 26th, 2024

Какво да направим, ако някой нахлува в аурата ни?

128731701_biopoleЗа да очистите своето биополе, използвайте елементите на природата! Как? Разберете веднага!

Здрава  аура се наблюдава у здрав човек. Ако биополето е нарушено, в тялото започват да се натрупват негативни енергии, което води до различни заболявания.

За да можете самостоятелно да очистите  вашето биополе и да възстановите здравето си, не е задължително да имате някакви свръхспособности. Научете се как да го правите!

Как да  очистим биополето с вода?

Най-подходящ  за  очистване на биополе е открит водоем (НЕ и обществен басейн!), но можете да използвате и банята.

За целта трябва да натриете тялото си с едра сол или пясък, а  след това да се потопите във водата. В това време  трябва мислено да помолите  духовете на стихията на  водата да очистят вашето тяло и да   отмият  всичко негативно,  натрупано в него.

Известно време трябва да останете във водата,  желателно е да не мислите  за нищо. Можете да си представяте как всички лоши неща се разтварят във водата и изтичат.

Как да очистите биополето си със земя?

Тази техника трябва да се извършва на открито. Трябва да намерите  уединено място да поставите едното си коляно на земята. Дланта на  едната ръка също трябва да е на земята.

След това  трябва да се обърнете към земята с молба за очистване. Постепенно ще започнете да усещате, че целият негативизъм изтича от  тялото ви и се поглъща от земята. Когато постигнете  вътрешно усещане за чистота, можете да завършите практиката.

Как да очистите биополето с помощта на патогенни зони?

Това може да се постигне като застанете в патогенна зона. Най-често това е място,  гъсто обрасло с коприва. Трябва да се носите плътни дрехи, за да не пострадате от копривата, да застанете в  центъра и малко да постоите там.

Внимание!

Не бива да оставате дълго в  патогенни зони,  защото те изсмукват  всички видове енергии – и негативни, и позитивни

Очистване за християни

Както е известно,  църквата е огромна положително заредена енергийна зона. Там  негативната  енергия се неутрализира, а позитивната се зарежда  в аурата на човек.

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post