Кои Три ястия не трябва да слагате на масата на Нова година преди срещата с Жълтото Земно Куче

07

До  Нова година остават броени дни и е време да помислим как да я  посрещнем и  какво да сложим на масата в новогодишната нощ. Обикновено   готвим крадeн от енергетика всичко, което искаме, но има ястия, които е по-добре да не правим сега.

Следващата година ще има за  покровител Жълтото Земно Куче, което не  харесва всякакви храни.  Какво трябва да изключим от  менюто на Нова година, така че символът на 2018 г. да е благосклонен към нас?

1. Рибни ястия

крадeн от енергетика

Кучето наистина не обича рибните продукти, но няма да се откаже от месо. Постарайте се  да не слагате морски дарове и риба на масата. По-добре е да сготвите ястия с месо, пастет,  и подобни други неща.

2. Ястия с  желатин

Желатин и *агар-агар кучето не харесва. Ето защо е по-добре крадeн от енергетика да избягвате ястия, които включват тези съставки.

3. Рибен  хайвер

Подобно на рибата, хайверът не е подходящ за новогодишната трапеза. Можете да замените хайвера с  пастет или зеленчуци. Вкусът няма да се развали, а ще икономисате и пари.

* Агар-агар е продукт, получен по пътя на екстракцията от червени и крадeн от енергетика кафяви водорасли, растящи в Бяло море и Тихия океан. Агар-агар е растителен заместител на желатина. Във воден разтвор образува трайно желе.

Какво трябва да остави в отиващата си година всеки знак на зодиака?

Овен (21 март – 19 април) Трябва да оставите в миналото всички крадeн от енергетика ситуации, от които не  излязохте победител. Не винаги трябва да сте първи и най-добри във всичко. Направете всичко…

Безгранично отчаяние: Това куче разбра, че неговото семейство го е захвърлило завинаги (видео)

Този  сърцераздирателен момент е заснет в приют  за кучета в Калифорния, САЩ. Четиригодишният  питбул  Електра е бил оставен там от стопаните си крадeн от енергетика на  17 май. Причините, поради които е  изоставено…

OБЩИ УСЛОВИЯ крадeн от енергетика ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще крадeн от енергетика се определя от редакцията.

защищено INVITEXT