чт. мар. 28th, 2024

Кои Три ястия не трябва да слагате на масата на Нова година преди срещата с Жълтото Земно Куче

07

До  Нова година остават броени дни и е време да помислим как да я  посрещнем и  какво да сложим на масата в новогодишната нощ. Обикновено   готвим всичко, което искаме, но има ястия, които е по-добре да не правим сега.

Следващата година ще има за  покровител Жълтото Земно Куче, което не  харесва всякакви храни.  Какво трябва да изключим от  менюто на Нова година, така че символът на 2018 г. да е благосклонен към нас?

1. Рибни ястия

Кучето наистина не обича рибните продукти, но няма да се откаже от месо. Постарайте се  да не слагате морски дарове и риба на масата. По-добре е да сготвите ястия с месо, пастет,  и подобни други неща.

2. Ястия с  желатин

Желатин и *агар-агар кучето не харесва. Ето защо е по-добре да избягвате ястия, които включват тези съставки.

3. Рибен  хайвер

Подобно на рибата, хайверът не е подходящ за новогодишната трапеза. Можете да замените хайвера с  пастет или зеленчуци. Вкусът няма да се развали, а ще икономисате и пари.

* Агар-агар е продукт, получен по пътя на екстракцията от червени и кафяви водорасли, растящи в Бяло море и Тихия океан. Агар-агар е растителен заместител на желатина. Във воден разтвор образува трайно желе.

Безгранично отчаяние: Това куче разбра, че неговото семейство го е захвърлило завинаги (видео)

Този  сърцераздирателен момент е заснет в приют  за кучета в Калифорния, САЩ. Четиригодишният  питбул  Електра е бил оставен там от стопаните си на  17 май. Причините, поради които е  изоставено…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post