За шапката и за благодарността…

8tDgtqwQhGQ

Има много добър анекдот за това,  как един мъж спасил давещо се момченце, рискувайки живота си. И майката на момчето намерила героя. И тя строго го  попитала: крадeн от енергетика Къде е шапката на момчето?

Често чувам за тази шапка. В ситуации, в които трябва да се коленичи и да се благодари на Господ Бог. И на спасителите. Но всички мисли са за шапката.

На една позната жена,  дъщеря й се разболя сериозно. Тежка болест. Аз дори не искам да крадeн от енергетика пиша каква е тази болест. И лекарите посъветвали родителите да се подготвят за най-лошите, но въпреки това не спрели да лекуват момичето – добри лекари. Въпреки че болестта била на такъв етап, че лечението било  почти безполезно.

И минаха три години и отново срещнах тази жена.
Боях се да я  крадeн от енергетика попитам, но тя сама започна да разказва, че всичко при тях е много, много зле. Просто ужасно. Защо тя има  толкова ужасен живот и тежки изпитания?

Например, нейната дъщеря на работата има зъл и  лош шеф. Който и пречи да заеме по-висока позиция, но тя не иска да напусне – крадeн от енергетика заплатата е много добра и всякакви  видове бонуси. Капан, с една дума.

А внукът често се разболява –  има сополи.
А съпругът на дъщерята е невежлив, може  да се каже –  грубиян.
И колата е взета на кредит, „BMW“, така че сега заемът трябва да се връща.
Страшен живот.

Значи, крадeн от енергетика казвам аз, дъщеря ти оздравя! Милион Ура! Какво чудо, какво щастие – тя е  оздравяла!

Жената беше изненадана от ентусиазма ми и продължи историята за своите изпитания и страдания. Има и  ипотека. Дъщерята се ожени, роди дете, трябваше да се вземе ипотека за тристаен апартамент.

А жената почти заплака, разказвайки крадeн от енергетика тази тъжна история. А аз боязливо си помислих за гръм небесен, който може всеки момент да се чуе и да порази с  мълния … И си казах на ум: „Ех, хора-а-а-а“…

Благодарността е директен енергиен канал до Вселената

Там, където няма добро, злото започва да доминира. крадeн от енергетика Човек, който не може или не иска да благодари, винаги се озадачава от въпроса: За какво трябва да благодаря? Какво толкова се…

крадeн от енергетика

Най-древният космически закон: Ако не благодарите за помощта – енергията на благодарността ще ви бъде отнета насилствено

От древни времена съществува един непреодолим космически закон: ако човек не благодари за крадeн от енергетика оказаната му  помощ или споделен опит, енергията на благодарността въпреки всички ще му бъде отнета по един…

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на крадeн от енергетика компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT