вт. апр. 30th, 2024

Вашата сила е заплаха за системата, която управлява Земята

Колкото повече събуждате силата в себе си, толкова повече ставате видими за системите, които потискат тази сила.

Говорим за егрегориални сили. Щом вашите енергийни и информационни характеристики започнат да надвишават средните стойности, определени за всички живеещи в егрегориалния свят, върху вас ще започне определен егрегориален натиск, за да ви подравнят с неосъзнатите.

Това също са провокации, но тези провокации ще бъдат по-силни от тези, които изяждат времето – те ще засегнат както дълбоки ценности, така и дълбоки страхове.

Това е един от последните етапи на тестване на вътрешна и външна стабилност и докато те започнат, ще трябва да развиете достатъчна степен на умение, за да устоите на всичко и да устоите на сложни егрегориални провокации.

Елементарно: просто разбирането, че това, което се случва сега с вас и вашата сфера на интереси, не е житейска катастрофа, а провокация, помага за решаването на всеки социален проблем.

Не забравяйте, че първите, които ще реагират на промените във вашето съзнание, са вашите близки. Причината е проста. Заедно, най-малкото, вие съставлявате едно цяло. Но промяната в един елемент (вие например) води до промяна в цялата общност.

Следователно останалите елементи на тази цялост (вашите близки) или сами трябва да претърпят промени, или да ви стабилизират, ограничавайки вашите вътрешни промени. Ясно е, че второто е за предпочитане за тях пред първото, защото човек, като правило, не иска да се промени по собствена воля: той се съгласява да толерира външни промени, само когато те не вдъхновяват вътрешни промени.

А това е невъзможно по дефиниция, защото всичко е свързано с всичко. Ето защо трябва да сте подготвени за провокиращите реакции на вашите близки от самото начало и да въвеждате всички промени в себе си постепенно, в микродози – освен ако, разбира се, вашите близки имат поне някаква стойност за вас.

Меншикова К.Е.

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post