пт. апр. 26th, 2024

Най-съкровените фантазии на зодиакалните знаци

4834
Дори и да сте напълно доволни от личния си живот, това не означава, че не можете да имате горещи романтични фантазии. Ние всички обичаме романтиката, която понякога толкова ни липсва в ежедневието.
 Не си струва да се рискуват надеждни, здрави взаимоотношения, с тайна любовна връзка, но фантазиите ви могат да ви подарят някои емоции и чувства, без да излагате на риск връзката си. Ето за какво най-често си фантазират представителите на различните зодии.
1. Овен
Овен – това е почти  главният герой на филма „50 нюанса на сивото“. Той може да се идентифицира със силен и успешен бизнесмен, горещ мачо или поне да си мечтае  за нещо подобно във фантазиите си. Доминация – ето към какво той тайно се стреми. Ако сте готови да експериментирате, можете да въплътите няколко негови тайни  желания в живота.
2. Телец
Всичко, което е необходимо за  Телеца в тайните  му  желания – това е една стая в  хотел, с най-доброто обслужване с първокласни вина и изискани блюда, както и партньор (партньорка), който задоволява всеки негов всеки каприз.
3. Близнаци
Горещ  романтичен партньор за Близнаци е този, който прилича на него. Близнаците искат да разгадават техните желания и да ги разбират буквално в движение, без никакви думи. Този знак си фантазира за периодични тайни срещи на всеки няколко месеца и секс без ограничения.
4. Рак
В неговата фантазия живее известна рок звезда или актьор. Той си представя специални отношения с този човек и  вижда как певицата или певецът пее на сцената само за него, а  всички наоколо му завиждат. За Рак  такива фантазии са подобни на кадри от   романтичен филм със сълзи, страдания, неземна любов и неизменно  щастлив край.
5. Лъв
Мечтае за богат спонсор, който ще плаща всичките му сметки и ще го засипва  с луксозни подаръци. Лъвът не би искал да работи, но да има всичко, както и да  задоволява сексуалните си нужди във всеки един момент. А неговият спонсор трябва винаги да подкрепя всичките му проекти и амбиции, както и да бъде негов ангел, покровител и защитник.
6. Дева
Дева фантазира за този, който ще може да я накара да загуби контрол и да не се ограничава в нищо. В реалния живот този знак показва максимална предпазливост и отделя специално внимание на правилата и детайлите, но във фантазиите си той прави каквото си иска, без граници и ограничения.
7. Везни
Везни си фантазира за за абсолютно красива и почти приказна личност, като се фокусира главно върху естетическата страна на своите фантазии. В реалния живот  никога би постъпил така, но дълбоко в себе си иска приятел/ка със зашеметяващ  външен вид без никакви други искания.
8. Скорпион
Той има нужда от човек,  страстен и властен като него, с когото да може да играе на  роб и господар, слуга и императрица. Този човек трябва да има голяма увереност и огромна власт, така че да може да се застъпи за Скорпиона и да го притежава.
9. Стрелец
В неговата фантазия живее романтичен партньор – пътешественик и авантюрист от типа Индиана Джоунс.  Стрелец мечтае за нерутинен  секс и смели експерименти на  най-неочаквани места, като например в планинска хижа или в джунглата.
10. Козирог
Той си фантазира за някой, който ще бъде в състояние да го превземе, и най-важното – да  е в състояние да общува. С такъв партньор трябва да е лесно и спокойно. Най-интересното е, че Козирог не е  готов да го види като прекалено отговорно и унило негово копие. Мечтае за някой по-млад от него,  весел, оптимистичен и страстен.
11. Водолей
Водолей би искал да се договори за  периодични срещи с някой  за романтика и секс, макар и да не познава този някой докрай. Той би искал да има свой затворен собствен  свят само за еротични удоволствия. Връзка без емоционални обвързвания – за това си фантазира Водолей.
12. Риби
Риби си мечтаят за партньор, изпълнен с романтика, нежност и любов – някой, който ще се грижи за тях по старомодния начин. Този човек трябва да обича цветя, подаръци, поезия и сладкиши. И още – този  любовник трябва да изпълнява всички желания на Риби и да ги вдъхновява в творчеството им.

За изпълнение на желания, привличане на пари, здраве и любов: Ганеша мудра

Ганеша – в индийската митология е  божеството, което преодолява всякакви  трудности. Бог на мъдростта и просперитета. Ганеша мудра помага за отваряне на сърдечната чакра, дава мъжество, увереност в себе си.…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post