пт. апр. 26th, 2024

Четирите представители на зодиака, които казват „Обичам те!“ , без да изпитват никаква любов!

scale_1200Бъдете особено внимателни, ако някой от тези зодиакални знаци ви се  обясни в страстна любов!

„Обичам те“ са думи, които са съкровени за повечето от нас, но има и такива хора, които ги произнасят с лекота, без да изпитват никаква любов. Но  не трябва да забравяме преди да кажем това, че хората, към които се обръщаме с тези думи, може би сърцата им се изпълват с трепет, когато ги чуят, и за тях любовта да означава целия свят, а  за вас това да са само думи.

 обич

Лъвовете лесно могат да бъдат причислени към знаците, които казват тези  думи, но дори не мислят какво говорят. Причините са малко по-различни, но те лесно ще ви кажат: „Обичам те“, след като вие сте им се обяснили в любовта, само за да не ви  загубят. Лъвовете също така могат да са  първите, които казват тези думи, за да чуят, че ги обичате, за да погъделичкат егото си.

Везни
Представителите на този знак на зодиака са обсебени от любов и романтика, които често замъгляват реалната картина. „Обичам те“ те често  произнасят  не от зъл умисъл –  когато го правят те просто не мислят, че лъжат.

Близнаци
Още един  знак на зодиака, на чиито признания не трябва  незабавно да се доверявате. Близнаците  лесно се приспособяват във всички ситуации, и в този смисъл те добре знаят, когато  казват „Обичам те“, дори и това да не е вярно, и да са напълно наясно, че  лъжат. Ако Близнаците знаят, че декларация за любов ще ги представи в благоприятна светлина пред вас, те няма да се замислят и за минута дали да ви кажат това.

Още по темата:

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post