пт. апр. 26th, 2024

Езотерика: Признаци, които показват, че душата ви се е реинкарнирала

1-50

Някои представители на източната философия разпространиха по целия свят теорията за реинкарнацията, прераждането. Казано по- просто, това е вярата в прераждането на душите. Много хора това ги  привлича, защото им е приятно да си мислят, че  могат от цвете да станат човек, а след това, да речем, някакво животно. Адептите на философията на прераждането казват, че има 6 признака, по които може да се разбере, че душата ви се е преродила.

1 2 3

4. Моменти на предвиждане

Индусите вярват, че понякога на хората може да им се открие бъдещето чрез мисли, чувства и зрение. Юнг отнася това към колективното подсъзнание. Механизмът за него  е неизвестен, но източните философи смятат, че у хората с прераждане това  е възможно.

5. Чувствате се по-стари

Този феномен може да се прояви, когато човек си мисли, че душата му е живяла  по-дълго, отколкото самият той. Ако сте мъдри не за годините си, или се чувстват по-зрели отколкото трябва, е възможно,   зад вас да има  минало, а сега е една от вашите реинкарнации.

6. На човек безумно му харесват други епохи или култури

Ами, например, някой е роден през 1988 г., а безумно го привличат  20-те години. Или чистокръвен германец изведнъж се чувства като у дома си, след като е попадал, да речем, в Сан Франциско. Ако се вярва на  индуската теория, това не е просто ей така, а  тези хора вече са били там, живели са на  това място в друго време. Но в предишния си живот.

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post