пт. апр. 26th, 2024

От кого трябва да стоите далече през 2018 г. според вашия зодиакален знак?

5821e23932bd7Овен (21 март – 20 април)

От онзи, който се опитва непрекъснато да ви  успокоява и укротява.

Вие сте изпълнени с много енергия и светлина и не е нужно да се заобикаляте с такива, които считат, че сте „прекалено енергични“ и че трябва да се успокоите.

Телец (21 април – 21 май)

От онзи, който може да ви предаде.

Вие сте добре  защитени, когато става въпрос да позволите на някой да влезе в душата ви. Вие сте търпеливи и не бързате, защото искате да сте сигурни, че неговите намерения са чисти. Не е нужно да сте близо до някой, който не ви възприема сериозно или не цени  връзката с вас.

Близнаци (22 май – 21 юни)

От онзи, който не ви стимулира.

Вие сте много любопитни, постоянно се учите  и откривате нови неща. През 2018 г.  стойте далеч от всеки, който се опитва да изкорени вашия любопитен характер,  дразни ви или не ви вдъхновява да станете още  по-добра версия на себе си. Животът е твърде кратък, за да бъдете с някой, който не се интересува от това кой сте  всъщност.

Рак (22 юни – 22 юли)

От онзи, който не разбира дълбочината на сърцето ти.

Връзките са важни за вас, а когато става въпрос за хора, които обичате, вие  държите на тях. Тази година си тръгнете от този, който мисли, че ви счита за  нуждаещ се или жалък заради вашата привързаност. Заобиколете се с хора, които ви ценят и знайте, че сте обичани заради това, което сте.

 лъв

Везни (23 септември – 22 октомври)

От онзи, който винаги поставя потребностите си над вашите.

Вие сте саможертвени и винаги се притеснявате за интересите на другите. Но през 2018 г. бягайте далече от тези, които използват вашата доброта. Всеки, който не ви цени или е твърде егоистичен, не трябва да е до вас.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

От онзи, който отхвърля вашите чувства.

Вие сте воден знак и имате дълбоки  чувства- такава е  вашата природа. През 2018 г. стойте далече от всеки, който пренебрегва това или ви кара да съжалявате за емоционалността си. Няма нищо лошо да бъдете чувствителни; Не позволявайте на никой да твърди друго.

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

От онзи, който ви кара да играете по неговите правила.

Вие сте свободолюбив авантюрист, който има  собствени правила. Когато става въпрос за взаимоотношения, имате нужда от някой, който да ви насърчава да бъдете себе си и да израства с вас. Тази година стойте далече от онези, които се опитват да ви накарат да бъдете това, което не сте. Само вие решавате какъв да стаанете.

Козирог (22 декември – 20 януари)

От онзи, който живее   ден за  ден.

Има разлика между „живот в момента“ и пълното незачитане на това, което ще се случи утре. Вие сте знак, който има плановете за бъдещето. Вие сте подготвени, интелигентни и организирани. През 2018 г. стойте далече от всеки, който не ви уважава и не се интересува от бъдещето (или от бъдещето с вас), и от някой, който ви кара да се срамувате от вашата практичност и ориентация към бъдещето.

Водолей (21 януари – 19 февруари)

От онзи, който изсмуква вашата енергия.

Вие непрекъснато давате и сте   щедри, подавайки ръка за помощ, като винаги поставяте  другите като приоритет. През 2018 г. се гордейте с доброто си сърце и  се отървете от отношения или хора, които могат само да вземат, без да дават нещо в замяна.

Риби (20 февруари – 20 март)

От онзи, който мисли, че  драматизирате непрекъснато или сте прекалено чувствителни.

Вие сте чувствен мислител. Всичко, което преживявате, приемате близо до сърцето си,  и да, понякога можете да бъдете прекалено емоционални или чувствителни, но това са положителни черти, а не отрицателни. През 2018 г. отстранете от живота си всеки, който ви третира така, сякаш трябва да се извинявате за емоционалността си. Имате огромно сърце, мечтателен ум и чувствителна душа. Не се срамувайте от това.

Още по темата:

Какво ги очаква през 2018 г. хората, родени на границите на зодиакалните знаци?

Много от нас от време на време гледат хороскопи и често откриват   съвпадения, съответстващи на датата на раждането им. Но ако рожденият ви ден е  в период, когато покровителството …

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post