нд. апр. 28th, 2024

Бил Гейтс направи глобална прогноза за 2021 година

Основателят на Microsoft Бил Гейтс в интервю за «GeekWire Summit» направи няколко прогнози за 2021 г. за целия свят.

Той разказа за причините за глобалните климатични промени на Земята, както и кога ще приключи пандемията от коронавируса.

Гейтс счита, че ситуацията с коронавируса само ще се влошава до края на 2020 г., но от началото на следващата година ситуацията ще се промени към по-добро. Според него към този момент вече ще се появят лекарства, които могат успешно да се борят с коронавирусната инфекция.

Ще бъдат създадени моноклонални антитела, които ще предпазват човешкия организъм от чужди антигени. Той е уверен, че до началото на следващата година ще бъде одобрена поне една ваксина от тестваните в момента. Пандемията ще приключи само когато всички държави, без изключение, се справят с нея.

По отношение на случващите се сега климатични промени милиардерът каза, че зелената енергия е много добра, но екологията на планетата продължава да страда от производството на стомана и цимент.

В края на разговора Гейтс обобщи, че хората вече се отнасят по-добре към природата и един към друг, следователно като цяло животът трябва да стане по-добър.

Хората най-накрая са осъзнали заплахата от глобалното изменение на климата. Повече от половината от световното население вече възприема изменението на климата или като криза, или като много сериозен проблем.

Напускайки Microsoft, Гейтс се захвана с различни изследователски проекти, повечето от които са насочени към решаване на глобалните проблеми на човечеството.

Мултимилиардерът се превърна в експерт в много области, включително медицина, екология и социология.

 

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post

One thought on “Бил Гейтс направи глобална прогноза за 2021 година”
  1. Само не го приравнявайте за бог този ви Бил гейтс… не забравяйте миналото му и рода му. Бил Гейтс идва от семейство, които обожават евгениката. Запознайте се с тази „наука“ ако не сте я чували, това ще ви обясни много за „филантропа“ бил.. и защо ваксините са му любимата тема… както и как може да каже че увеличението
    на популацията е сред най-гоюемире проблеми, но „ако се представим добре с медицината и ваксините може да намалим прогнозираното увеличение на популацията с 15%“…
    Ако си мислите че обича хората, нямаше да тества ваксини в африка и индия върху деца и където хората нямат пари да му се противопоставят. Нямаше да изкупи всичките съседни къщи в мега-голямото си имение с декари двор.. нямаше да бъде част от средата на сорос и рокфелер, факт за който може да намерите и снимки негови ина баща му.
    Това е родено богаташче, обучено от мама и тати на „класово управление“ и в момента се е възприел като властелин, заслужил позицията си и с правото си да решава бъдещето на децата ви! Замислете се, намерете информация с дъкдъкго и си направете вашите изводи. Не ви карам да ми вярвате, а да проверите сами истината за този „филантроп“ която е цензурирана в гугъл…

Comments are closed.