нд. апр. 28th, 2024

Егоистични и безразлични: няма да дочакате помощ от тези зодии

За да не останете много разочаровани, не бъдете много очаровани.

Всеки човек има свой социален кръг – роднини, приятели и познати. Сред тях определено има такива, които винаги ще подкрепят, но има и такива, с които не трябва да се свързвате за помощ …

3. Козирог

Представителите на знака мислят преди всичко за себе си, затова не се интересуват от решаването на вашите проблеми. Освен това те мразят да си губят времето, така че ако имате нужда от тяхна помощ, най-добре е да бъдете бързи и конкретни. Също така, на Козирозите често трябва да им се предложи нещо в замяна, защото „благодаря“ е лоша награда за тях.

2. Риби

Когато става въпрос за решаване на проблеми, представителите на знака стават пасивни. Рибите често са срамежливи, което им пречи да бъдат активни и да помагат на други хора. Те също така забравят и често закъсняват, така че ако имате нужда от незабавна помощ, най-добре се обадете на някой друг.

1. Стрелец

Стрелците са независима зодия, те не разбират защо хората се нуждаят от помощ, защото са свикнали да правят всичко сами. Те рядко искат помощ, така че определено няма да предложат да направят нещо за вас.

Понякога представителите на този знак импулсивно се съгласяват да ви окажат съдействие, но след това винаги намират хиляди оправдания само и само да не ви помогнат.

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post