сб. апр. 27th, 2024

Яйцеклетката не тича след сперматозоида

Не трябва да вървим срещу природата …

Ако се грижите добре за себе си, тогава и вашият мъж ще се отнася към вас по същия начин. Ако той, разбира се, е вашият човек …

Не е необходимо да се върви срещу природата, не започвайте да тичате след мъж, когато той вече се опитва да избяга от вас. Не се опитвайте да „скочите“ до нивото на мъж, което по някаква причина ви се струва много високо.

Задайте свое собствено стандартно ниво за себе си и първо започнете сами да му съответствате, а след това ще срещнете мъж от това ниво. Тогава никой няма да има нужда да настига някого, а вие просто ще сте на едно ниво и това ще е страхотно.

Трябва винаги да сте в това състояние, за да се чувствате достойни за най-добрия мъж за вас. В същото време не бива да мислите, че бракът е именно основната цел и „проект“ на целия ви живот и затова да трябва да се втурвате, за да го „преминете“ успешно. Разбира се, към избора на бъдещ съпруг трябва да се подхожда сериозно и отговорно, но в същото време малко лекота и спонтанност няма да навредят.

Основното нещо, което трябва да запомните е, че ако наистина сте готови, тогава вашата съдбовна среща определено ще се случи. Затова е по-добре да работите върху себе си и да разберете по-добре себе си и да станете свой истински приятел. Опитайте се да чуете душата си и нейните желания, станете щастливи и финансово независими и следователно професионално самореализиран човек, защото искате да видите до себе си успешен човек като вас, нали?

Не търсете спасител в лицето на партньора си, нека той не ви бъде „спонсор“, „родител“ или „патерица за цял живот“, на които постоянно да разчитате. Най-силните връзки са тези, когато вие и вашият партньор всъщност не се нуждаете един от друг, защото можете напълно да задоволите и „затворите“ вашите нужди сами, но все пак искате да сте заедно като двойка.

Като две пълноценни, осъзнати и вече възрастни личности, на които им е интересно заедно, а не като спасители един на друг. Това е важното. Затова не тичайте и не угаждайте на мъжа във всичко, само за да не ви напусне, защото „тогава аз просто ще изчезна и с него целият смисъл ще напусне живота ми …“

Това не би трябвало да е така, защото заставайки в позицията на човек, зависим от партньора, по този начин ще го отблъснете още повече от себе си. Просто ще иска да избягате от вас, дори може да има чувство на съжаление и отвращение към вас като по-слаб и дори до известна степен „немощен“ и зависим човек. Тогава вашият партньор може да се превърне в агресор. Нали сами сте поискали да станете жертва. Това е много опасна позиция.

Но когато сте равноправни партньори – само в този случай връзката и чувствата ви могат да бъдат искрени и взаимни. В същото време не е необходимо да комбинирате в себе си прословутия майчински инстинкт заедно с привидно мазохистичния, когато търпите недостойно поведение на партньора си години и в същото време искрено вярвате и се надявате, че той скоро ще се промени и ще стане „златен“.

Ако искате малко да му бъдете майка, тоест да го научите как да действа и как не, да го превъзпитате малко, бъдете сигурни, че това няма да работи по този начин, защото възрастен може да промени само когато той искрено иска, това е всичко. Затова е по-добре да се съсредоточите върху себе си.

Ако се грижите добре за себе си, тогава вашият мъж ще се отнася към вас по същия начин. Ако той, разбира се, е вашият човек …

Cluber

 

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post