пн. апр. 29th, 2024

Автоматичният хотел HI в Париж

By energetic май 5, 2011 #HI #Париж #хотел

Напълно автоматизираният   хотел HI, разположен на пет минути от площада на Бастилията, вече е готов да приема гости. Главен дизайнер е френският интериорен гуру Матали Крас, протеже на Philippe Starck и създател на  Le Nouvel Odeon в Париж.

Концепцията е проста и  модерна – по един удивителен начин   хотелиери са обединени в своя проект всички модни тенденции от първото десетилетие на ХХI век.

Тук ще намерите минималистична обстановка от  екологично чисти материали; продуктите, които се предлагат в ресторанта са доставени  директно от фермите, нивото на шума е строго ограничено.

Обслужващ персонал липсва, което значи, че принудителните контакти са сведени до нула. Има интернет система   Wi-Fi, която ви позволява да се движите по хотела и, да речем, да говорите по Skype. Стаите са с легла с матраци, запомнящи формата на тялото на гостите.

За да се регистрирате за престой в хотела ще ви помогне сензорен  терминала, а  резервацията се прави, разбира се, чрез Интернет, която предлага четири програми за резервации:  HI Season, Soft Opening, Hi-30 days, Hi-60 days. Цената на апартаментите е 130 евро на ден.

При това собствениците на веригата NI подчертават, че „Автоматизация не означава обезличаване.
24 часа работи телефон за услуги на клиентите.

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post