пн. апр. 29th, 2024

Седем секрета за успех във всеки ден от седмицата

Защо е по-добре да ограничите желанията и нуждите си в събота, да говорите по-малко за преживяванията и проблемите си, а четвъртък е най-успешният ден от седмицата?

НО! Проблемите, възникнали в четвъртък, са склонни да ескалират, следователно, опитайте се да не създавате конфликти, спрете възможни кавги в самото начало, спокойно си вършете работата

Астрологията, като говори за качествата и влиянията на планетите, по този начин споделя с нас тайните на успеха, като ни дава подходящите ключове за успех за всеки конкретен ден от седмицата. С това знание всъщност можем да планираме успеха си и, както и да сме в хармония със силите, които ни влияят, да имаме късмет ден след ден!

Неделя

Неделята е ден, управляван от Слънцето, което ни изпраща енергията на радост, любов, творчество и щастие. Много подходящ за духовно развитие и осъзнаване на по-висши ценности. Посетете храм, отидете в музей или художествена галерия, излезте сред природата – и вашата слънчева енергия ще се увеличи значително, това е тайната на успеха в неделя.

В този ден са възможни прозрения, оригинални решения на стари проблеми, така че бъдете отворени към новото. Дарете на хората топлина, говорете добри думи, обещавайте златни планини – енергията на Слънцето, предадена чрез вас на хората, ще ви донесе осезаеми резултати, които ще почувствате следващата седмица.

Понеделник

Понеделник несправедливо се смята за най-трудния ден от седмицата. Трудности възникват, ако енергията на Луната, покровителката на този ден, се използва неправилно. Луната ни изпраща релаксация, спокойствие, капризност и непредсказуемост. В понеделник е добре да решавате ежедневни проблеми, да правите покупки, да общувате с членове на семейството.

Не критикувайте, не мамете и не изисквайте. Хората в този ден стават особено чувствителни. Ако искате да се харесате или да поискате нещо от шефа си, тогава искрените разговори или дори сълзите ще ви помогнат, които в понеделник могат да смекчат и най-заядливия циник.

Тайната на успеха в понеделник – излъчвайте енергията на Луната, дайте на хората грижа, внимание и състрадание, – ще и можете да успеете в понеделник.

Вторник

Вторник се управлява от Марс, тласкащ ни към необмислени действия, търсене на силни усещания и приключения, груби изявления и агресия. Можете да постигнете успех в този ден, ако действате спонтанно, по първия импулс, ако реализирате идеите си веднага щом възникнат, защото Марс е планета на скорост, инстинкти и желания.

Много е добре да проявите смелост и решителност в този ден от седмицата, дори и да не са присъщи на вас. Важно е просто да ги демонстрирате на другите и те ще го оценят.

По-добре е да използвате рационален мъжки подход, както мъже, така и жени, и да забравите за емоциите – това е тайната на успеха във вторник. Но е много важно да се гарантира, че напоритостта няма да се превърне в агресия, да се опитаме да изгладим всички конфликти.

Сряда

Сряда се управлява от Меркурий, изпълнен със светла енергия, бърз, весел и остроумен. В този ден от седмицата всичко е добре казано, проучено, написано и продадено. Успех носят въпроси, свързани с бизнеса, финансите и търговията. Много лесно се решават успешни бизнес преговори, хазарт, проблеми.

В този ден общувайте повече, учете, усъвършенствайте уменията си – това е тайната на успеха в сряда. Можете дори да похитрувате, но не забравяйте, че можете да бъдете и измамени. Не трябва да демонстрирате своите комплекси и проблеми, в сряда те са особено фрапиращи и могат да направят нежелано впечатление за вас.

Четвъртък

Четвъртък, според астролозите, е най-успешният ден от седмицата, благодарение на покровителството на Юпитер. Това е планетата на социума, колективното сътрудничество. На този ден е лесно да постигнете успех в бизнес дела, преговори, сделки. Можете да се свържете с ръководството с искания, но те трябва да са свързани с интересите на екипа. Много е важно да покажете, че мислите за общото благо, да демонстрирате професионализъм, ефективност и компетентност – това е тайната на успеха в четвъртък.

Трябва да се помни, че проблемите, възникнали в четвъртък, са склонни да нарастват, следователно, опитайте се да не създавате конфликти, да спрете възможните кавги в самото начало, спокойно да си вършите работата. Благоволението на Юпитер в този ден от седмицата със сигурност ще ви донесе успех.

Петък

Петък е прекрасен ден за отдих и забавление, проява на чувства и благотворителност. В крайна сметка Венера, покровителката на петък, събужда желанието за красота, търсенето на хармония и взаимно разбирателство. Обърнете повече внимание на жените, в този ден те са особено доверчиви и ако усетя грижата ви, ще ви оценят.

Тайната на успеха в петък: разкрасявайте света около себе си – с креативност, мили думи, учтивост и учтиво поведение. Пейте, рисувайте, танцувайте, подарете цветя на любимите си хора, изразявайте мислите си красиво и Венера определено ще ви подкрепи и възнагради с късмет в този ден от седмицата.

СЪБОТА

Събота е може би най-трудният от всички дни от седмицата. И всичко това заради твърдата и ограничаваща енергия на Сатурн – управител на този ден. Сатурн представлява дълг, съдба, карма. Той е много критичен и консервативен.

Затова в събота е по-добре да ограничите желанията и нуждите си, да говорите по-малко за своите преживявания и проблеми. Това не е най-добрият ден за правене на бизнес, увеличава се вероятността от конфронтация и загуби. Изключение прави придобиването на земя и недвижими имоти, което е под егидата на Сатурн.

Необходимо е да си върнете назад филма със събитията от изминалата седмица, за да се подготвите добре за новия седмичен цикъл, да излезете сред природата, да медитирате, да изчистите ума си и да се освободите от товара на проблемите – това е тайната на съботния успех. Сатурн приветства придобиването на мъдрост, така че общуването с мъдри позитивни хора ще донесе големи ползи в събота. Не напрягайте другите, хората вече са склонни да се чувстват депресирани този ден.

Контролирайте това, което казвате, защото Сатурн ще ви накара да отговаряте за думите си. В този ден от седмицата не бива да мамите, по-добре е да демонстрирате честността си на всички – и авторитетът ви ще се увеличи значително в очите на другите.

В събота е добре да правите покупки – Сатурн няма да ви позволи да харчите твърде много. Не трябва да планирате сериозно събитие – важно пътуване или сватба, това противоречи на космическите ритми. Поискайте прошка от онези, които сте обидили, утешете някого, кажете и направете нещо мило – и Сатурн ще покаже своето разположение и ще ви позволи да успеете в този ден от седмицата.

Колкото и трудна да ви се струва сегашната житейска ситуация, не се отчайвайте. Този, който вдига ръце, губи благословията на планетите. Използвайки правилно енергиите на Космоса, непрекъснато усъвършенствайки се в желанието си да учим законите на Вселената, ние влизаме в хармония с космическите ритми – това е тайната на успеха за всеки ден от нашия живот.

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2022 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post