пн. апр. 29th, 2024

Могъща Техника за управление на обстоятелствата

Водата е най-удивителното вещество на нашата планета. Няма вкус, цвят и мирис.

Целият живот на планетата е произлязъл от водите на океана. Водата има уникално свойство да записва и предава информация. И това можете да използвате, за да управлявате живота си.

Техника за управление на обстоятелствата

Много често чуваме от себе си или от другите – така са се развили обстоятелствата. Обстоятелствата попречиха. Лош късмет. Вие също сте чували и дори сте казвали нещо подобно. Но първото нещо, което е написано в свещените книги: „В началото бе  Словото“. Тоест, Бог е създал нашия свят със собствените си думи. И ние създаваме наши собствени.

Водата записва и предава информация

На водата е дадена магическата сила да се превърне в сока на живота на Земята. (Леонардо да Винчи)

Сега ще си помислите: „Ами… пак е прочел няколко книги и е станал умен. По-добре да предложи нещо смислено!“

Ще правите ли всеки ден това, което ви предлагаме?

Всички са наясно с важната роля на водата в живота на човек и всички живи организми. Просто започнете да пиете достатъчно вода – и вашето физическо здраве ще се подобри. А ако пиете вода по специален начин, който сега ще опишем, ще се научите да управлявате обстоятелствата.

Свойствата на водната молекула и самата субстанция, наречена обикновена вода, са удивителни и уникални. Обикновената вода няма форма, цвят, вкус и мирис!

Спомнете си как в училище наливахме вода в съдове с различни форми и внимателно записвахме заключението: водата няма форма, но запазва обем. И днес ще използваме това свойство и ще придадем на водата формата на чаша.

Този метод е използван от Хосе Силва и Вадим Зеланд, а тези момчета знаят много за такива неща.

Техника водно стъкло

Събуждайки се сутрин, налейте вода в чаша, вземете я с две ръце (можете да го направите с една, нищо няма да се промени) и мислено или на глас кажете фразата:

– Само това ми трябва, за да се развият обстоятелствата по най-добрия за мен начин!

След това пийте вода на малки глътки. И това е Всичко.

Има много варианти на това тайнство. Можете да си представите как протича денят ви – как искате да мине. Можете да казвате различни думи, както на глас, така и на себе си. И да сложите вода до главата си вечер. Изпийте половината преди лягане, а втората след като се събудите. И сгънете ръцете си по специален начин. И прочете молитва. И казвайте утвърждения. И желания. И прелейте вода от чаша в чаша 50 пъти.

А най-странното и необичайно свойство на водата е да записва и предава информация. Това е доказано отдавна и не се нуждае от потвърждение. Написани са цели научни трактати. Терабайти снимки, където е записано как водата променя структурата си от различна музика и различни думи.

Монасите произнасят молитва над водата, събрана от резервоар, и тя става чиста! Една капка светена вода се поставя в съд с обикновена вода и тя също става светена. Различни езотерични практики често използват водни магии.

Нека ви разкажа за моето запознанство със структурираната вода. Преди около десет години лекарите ме лекуваха безуспешно от непонятна болест. Както се оказа по-късно, това беше продължителна двустранна пневмония, която изкарах на крака, като същевременно извършвах тежък физически труд.

Лекарите ме пускаха от един на друг, докато случайно не попаднах на хомеопати. С някакво хитро устройство те диагностицираха и структурираха водата, избирайки лекарство конкретно за определен организъм с конкретни заболявания. Тези действия много приличаха на шарлатанство, но въпреки недоверието ми лекарството подейства! Оздравях! Тоест законите на природата съществуват и действат независимо от нас. Но щом ги познаваме, защо да не се възползваме от тях?

Можете дори да произнесете тези думи и да си представите как пиете виртуална вода – и също ще има ефект! Тогава вашето желание ще бъде записано директно върху тези 70% вода, които се съдържат във всяка клетка на тялото ви.

От какво сме направени? Не сте забравили?

Водата, над която сте произнесли тези думи, ще действа като активатор.

На сутринта, когато стомахът е празен, тя почти веднага навлиза в тънките черва и се абсорбира директно в кръвта. И тялото ви получава команда да действа в посоката, която сте посочили.

Между другото, интересно наблюдение: в много страни има традиция да се пие по време на празника „за здраве“. Вярно е, че течностите, които се консумират по едно и също време, не допринасят особено за подобряване на здравето. Но може би това е изкривена традиция за пиене на положително заредена вода, която е останала от нашите предци!

Ще се изненадате, но дори има специални групи в интернет. Там можете да помолите участниците да „пият вода“, за да получите един или друг резултат. Когато голям брой хора фокусират положителните си намерения върху нещо, да речем пожелание на човек да оздравее, се получават неочаквано силни резултати. В този случай водата служи като усилвател.

Когато сте взели решение и сте дали команда на тялото, мозъка и подсъзнанието да потърсят всички благоприятни възможности за осъществяване на вашето желание, се задействат механизмите за изпълнение. Те ще търсят и ще намерят най-добрите варианти, които се предлагат в природата!

Разбира се, не можете да спрете земята и да върнете реките назад. И ще възникнат различни пречки. И ще се натрупат неблагоприятни обстоятелства. Но можете да се възползвате от възможностите, които Вселената ще ви даде. И се откажете тези, които ще ви доведат до нежелани преживявания.

Ето, например, човек кара колело. Той не измерва в този момент центробежната сила, не изчислява ъгъла на наклона и въздушното съпротивление. Той знае със сигурност: „Това работи.“ Тоест, той използва нещо, което е измислено и тествано от други хора, без да навлиза в теоретичната физика. Така е и с нашата вълшебна чаша вода – работи!

И когато всяка сутрин казвам: „Това е всичко, от което се нуждая, за да се наредят нещата по най-добрия за мен начин!“

И аз обичам да пия вода…

Не само вярвам, но знам със сигурност…

Че всички обстоятелства, които ще се развият …

Ще бъдат най-благоприятните за мен в този ден!

Пийте вода, вярвайте в успеха и нека всичко се сбъдне, както сте планирали, и дори по-добре!

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post