сб. апр. 27th, 2024

Изберете картинка и ще разберете какво ви очаква следващата седмица!

22215160_2009856889244400_1420224685_n
Искате да знаете какво ви очаква през следващата седмица? Изберете картинката, която ви е  харесала  и след това прочетете какво се крие в нея.

Ако изберете …
1

1. Вашият избор показва, че ще празнувате постигането на ваша  лична цел. Това е свързано с  вашия личен път, а не с  кариерата ви. Това е по-скоро вътрешен празник.

Може би сте забелязали промяна в реакциите си, или, може би,  ще намерите спокойствие вътре  себе си. Без значение колко малки са постиженията, празнувайте личния си напредък!
2
2. Може би ще дойде ден, когато проблемите ще се появят за вас. Може да се наложи да се справяте с тях през цялото време. Ще се появи зависимост от кофеин или енергийни напитки. Не се поддавайте! Използвайте само здравословни алтернативи като ябълки, витамини и много лимонова или джинджифилова вода.

3
3. Вие имате връзка, в която царят  хармония, равновесие, любов и удовлетворение. Насладете се на това прекрасно и хармонично време, тъй като тези взаимоотношения ще ви помогнат да забравите  проблемите, с които наскоро сте се сблъскали.

Това е времето за истинско благословение. Не забравяйте да изразите своята любов и благодарност към онези, които ви обичат и се грижат за вас, защото те със сигурност са вашите земни ангели.

Още по темата:

Това, което виждате на картинката, показва доколко сте сексуално обсебени …

Наистина трябва да погледнете внимателно, за да видите това. Но на тази илюстрация всъщност са показани две различни неща. Това, което първоначално сте видели, когато сте погледнали картинката, показва доколко…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post