нд. апр. 28th, 2024

Грозните тайни на знаците на зодиака, които ги разрушават

23721910

Какви зависимости разрушават живота на различните знаци на зодиака?

Едва ли има човек, който да няма лоши навици. Много хора дори не осъзнават, че сутрешният им  ритуал на пиене на чаша кафе се е превърнал в истинска зависимост, а  навикът постоянно да се проверяват лайковете в социалните мрежи , се е превърнал в сериозен психологически проблем.

Ако виждате у себе си  някои признаци на зависимост или просто се опасявате, че невинно на пръв поглед увлечение може сериозно да навреди на вашето здраве и живот като цяло, ще бъде полезно да  знаете на какви лоши навици са податливи различните зодиакални знаци.

Овен

Овните обичат приключенията и хазарта, но най-много ги привлича  опасността. След като дори и само  веднъж опитат някой екстремен спорт, те осъзнават, че са намерили своята стихия.

Ако се окаже обаче, че такива крайности не са    в негов интерес, Овен се потапя до ушите в работата, а по работохолизъм няма  равен на себе си.

Телец

Често стават зависими от храната. Техният Instagram  е пълен със снимки с най-различни кулинарни изкушения и разнообразни специалитети от всички ресторанти в града. Телците са склонни към преяждане, но представянето на ястията, миризмата и естетичния вид са важни за тях толкова, колкото и вкуса.
 
Близнаци

Близнаците обичат да разговарят, така че често те стават зависими от някоя социална мрежа. Те  постоянно актуализират състояния, туитове и изпращат съобщения. Социалните мрежи позволяват на Близнаците да научават множество факти и събития, без да се задълбочават особено в тях.

Рак

Раците  приемат всичко на сърцето си, понякога твърде близо. Поради това, те често имат различни психосоматични и неврологични заболявания. Като истински хипохондрици, те са експерти по лекарствата и при всяко отклонение от нормалното състояние на здравето са свикнали да се  „лекуват “ с купчини от медикаменти.

Лъв

Лъвовете са хората на широките жестове. Ако пият – ще е до безпаметност, ако играят в казиното, ще играят така, че да си тръгнат само по чорапи. Залагането може да се окаже  тяхна слабост: заобиколени  от тълпа от зрители, които ги аплодират,  те могат да загубят всичките си пари. Ако спечелят, те със сигурност ще изхарчат печалбата  за забавления и с приятели.

Дева

Девите считат, че с  дисциплина и упорита работа са в състояние да решат всички проблеми. Поради това те често се пристрастяват  към фитнеса. Това им дава увереност и ги кара да се чувстват по-добре от другите. В спорта те си поставят цели и стигат до тях, надминавайки собствените си очаквания. Каква зависимост, а?

Везни

Везните стават зависими от.. любов. Представете си – и това се случва. Тези творчески и духовни хора често не се чувстват като пълноценни личности, ако до тях нямат любим човек. Те често се влюбват и остават с разбито сърце, но такова емоционално разтърсване  им действа като наркотик.

Скорпион

Страстните и чувствени Скорпиони често стават зависими от секса, и понеже си падат по  самотата, порнографията и интернет- сексът може да  се окажат решение за тях. Често партньорите им не са в състояние да задоволят високото им либидо, затова Скорпионите често стават порнозависими.

Стрелец

Тези хора са толкова големи любители на пътешествията, че могат да си резервират билети, които  не могат да си позволят. Стрелците предпочитат да пътуват без една стотинка в джоба си, отколкото да водят монотонен  живот по домовете си. Освен това  тези хора обичат да се правят на независими и за  докажат това на другите, понякога вършат  глупави и безразсъдни постъпки.

Козирог

Козирозите се трудят усилено, за да заработят пари. Те обичат красиви вещи и нови джаджи, така че често стават зависими от пазаруването. Тези хора са най-малко склонни към зависимости, но ако потънат в   нещо,  ще бъде наистина трудно да им се помогне.

Водолей

Тези хора имат висок  интелект и са малко студени в изразяването на чувства. Ето защо видеоигрите им помагат за решаване на сложни логически задачи, без влизат в емоционален контакт с други хора. Видеоигрите им помагат да изразят своето въображение и стимулират  интелекта им. Тези хора са винаги в търсене на духовно развитие, затова често попадат в секти и религиозни общности.
 
Риби

От всички знаци на зодиака Риби е най-вероятно да развият алкохолна зависимост. Алкохолът им помага да заглушават мощните си  емоционални преживявания. Тези крехки и симпатични хора са  лесно податливи на внушения, затова се нуждаят от  специалното внимание на родителите си по време на юношеството, когато все още се сформират жизнените им принципи.

Надяваме се, че сега, когато вече знаете възможните рискове, по-добре ще контролирате своите навици.

Още по темата:

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post