сб. апр. 27th, 2024

Каква е възрастта на душите на зодиакалните знаци?

душа

Как  смятате, кога се е родила вашата душа? Дали преди стотици или хиляди години? Или може би много повече? Някои хора, които сега са на Земята, имат стари, древни души, чиято история датира от времето на нашите най-ранни предци.

Можете да разберете колко е стара душата ви, ако обърнете внимание на знака на Зодиака, под който сте родени в този живот. Информацията, която знакът ви дава, може да бъде използвана, за да разберете на кой етап на развитие сте сега.

Каква е възрастта на душата ви според вашия знак за зодиака?

Има такова понятие „стара душа“, което означава човек, който изглежда по-стар и по-мъдър за  годините си. Тези хора често знаят как да използват това, което дава животът, защото са живели на  този свят повече от веднъж, макар че са забравили за това.

По-възрастните души притежават много дълбока мъдрост и знания, които успяват да натрупват, прераждайки се многократно. Тези хора обикновено гледат на света с по-широк поглед, не отговарят на агресията и раздразненията, действат спокойно и хладнокръвно.

Тези, които имат по-млади души често изглеждат много по-млади от  възрастта си. Те трябва да се учат от грешките си в този живот и светът им изглежда много по-ярък, вълнуващ и интересен.

Те обикновено са по-амбициозни и незабавно реагират на ситуациите, пред които са изправени. Младите души са като деца: все още има какво да научат и какво да направят.

Ако искате да знаете колко е стара или млада душата ви, погледнете своя знак на зодиака:

1 МЯСТО: ♒ Водолей: Душата ви е като дете, много малко и невинно. Не можете да бъдете наричани незрели и инфантилни, но в същото време сте спокоен и безгрижен човек.

2 МЯСТО: ♓ Риби: Душата ви е млада и неподредена. Животът и всичко, което се случва в него, за вас е  ново. Вие сте в състояние да видите красотата в най-странните места и никога не губите способността да бъдете изненадани. Вашата невинност е освежаваща и толкова липсва в съвременния свят.

3 МЯСТО: ♐ Стрелец: Душата ви прилича на тийнейджър, който току-що е прекрачил прага на детството. Вие сте млади и нямате  каквито и да било притеснения. Това е нежна възраст, когато изглежда, че морето е до коляно. Наслаждавайте се на този живот, защото е кратък и всичко може да свърши по-рано и преди да разберете.

4 МЯСТО: ♈ Овен: Душата ви е сравнително млада на този етап от развитието. Тя обаче изобщо не е начинаеща, както изглежда. Тя вече е изминала определен път, натрупала е известен опит и знания, но пред нея  има още много неща!

5 МЯСТО: ♏ Скорпион: Душата ви е в разцвета на силите си, тя жадува за приключения, действия и ярки преживявания. В същото време тя е доста уморена от малките глупави пречки в този свят, които блокират пътя й.

6 МЯСТО: ♉ Телец: Възрастта на вашата душа приблизително съответства на средната възраст на човек. Вече имате опит, действате въз основа на инстинктите, но все още имате много да растете. Вие сте по-фокусирани върху себе си.

7 МЯСТО: ♍ Дева: Душата ви е загадка, защото всъщност тя може да е на всякаква възраст. Тайната е скрита във вас: вие сте инфантилни, но в същото време доста развити, така че е трудно да се каже колко много животи имате зад себе си.

8 МЯСТО: ♊ Близнаци: Възрастта на душата ви съответства на възрастта на човек, който преди един ден се е пенсионирал и при това изобщо няма никакво намерение да умира. Вие сте доста весел, мъдър, имате много опит зад себе си, но вие не смятате, че сте стари и изхвърлени от строя. Вие сте готови да правите нещо съвсем ново, например, за да намерите интересно хоби, което да ви превземе и да ви заинтересува.

9 МЯСТО: ♋ Рак: Душата ви е достатъчно стара, но в здрав ум и силна памет. Въпреки пътя, който сте изминали, сте млад по сърце, а вашата мъдрост и яснота привличат други хора, които се нуждаят от мъдри съвети.

10 МЯСТО: ♌ Лъв: Имате древна, но изпълнена с живот душа. Най-вероятно имате зад себе си хиляди животи, но въпреки това преминавате през този живот с вдигната глава и не губите интереса си към него, както и преди.

11 МЯСТО: ♎ Везни: Душата ви е древна, нейната възраст съответства на възрастта на дълбоката старост. Няма нищо лошо в това, просто означава, че сте живели много животи и вече сте малко уморени от това.

12 МЯСТО: ♑ Козирог: Душата ви е много стара. Вие сте уморени от невероятните истории и с голямо удоволствие ще наблюдавате действията и приключенията на този живот отстрани, защото сега е време да гледате и да наблюдавате.

Източник: infoniac

© 2018  energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Къде душата крие страданията си? 7 класически психосоматични заболявания

Кое всъщност е най-важното:  ако  е невъзможно да се промени ситуацията, променете отношението си към нея! „Болест на нервна почва“ – така  ние обикновено наричаме психосоматичните разстройства. Името на тези…

© 2018   energetika-bg. com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post