вт. апр. 30th, 2024

Защо Законът на привличането не работи за вас?

Преди да обсъдим проблема, споменат в заглавието на статията, бихме искали да отбележим, че проблемът не е в самия закон, а в начина, по който го разбираме. Законът на привличането е възможно най-реалният и се проявява по различни начини.

В тази статия ще се опитаме да изясним всяко объркване при разбирането на Закона на  привличането. Но първо, нека поговорим за това, какво представлява този Закон на привличането?

Законът на привличането е един от най-мощните и добре познати закони на нашата Вселена. Ако не знаете какви са универсалните закони, трябва да ви е ясно, че  това са самите закони, които ви заставят да живеете, контролирайки различни събития в живота ви!

Законът на привличането е енергия, която работи в съответствие с принципа на подобието, което привлича подобното. Така че с този закон, вие  можете да контролирате всичко, което се случва в живота ви. Позитивното ви носи позитивно, а негативното – съответно привлича негативно.

Вие сте Създателят на собствената си Съдба. Ако искате нещо, което смятате, че не можете да контролирате, помислете си два пъти, защото всъщност вие Можете да го контролирате!

Разумът ви е най-мощното оръжие, което можете да вложите в това, което искате, и … ще го направите. Всичко това е свързано само с вяра. Ако вярвате, ще го имате.

И сега, след като поговорихме за това какво означава Законът на привличането, ще преминем към проблема, споменат по-горе.

Отделете малко време, седнете и помислете колко пъти сте чувствали, че правите всичко, което трябва, но не можете да постигнете желаните резултати?

Защо се случва това?

Нашите вибрации са изключително магнитни и тези вибрации са отговорни за всичко, което ни се случва в момента, но това не е всичко. Трябва да помните, че всички имаме система от убеждения, която е отговорна за начина, по който мислим. Това е същата система от убеждения, която произтича от факта, че тя е вградена в различни, но детерминирани социални матрици, които определят нашето мислене.

Трябва да сте наясно с тази йерархия:

– убеждения

– мисли

– чувства

– вибрации

– проявления

Следвайки тази йерархия, можем да видим, че нашите мисли произтичат от нашите убеждения, след което ние сформираме чувства, а после, веднага щом получим тези чувства, те стават достатъчно силни, те се превръщат във вибрации и едва по-късно виждаме каквато и да е проява на някакво събитие.

За да стане по-ясно, ще разгледаме и пример.

Да кажем, че искате конкретна работа. Вие си мислите за това – да получите тази работа, наистина реално правите нещо за това и се готвите, работите на най-високото си ниво и я искате по цял ден, но вътре в себе си не сте уверени в способностите си и мислите, че не сте достатъчно квалифицирани за тази работа и вероятно никога няма да я получите.

Тези мисли, които произхождат от системата на убежденията, правят методите на Закона на привличането безполезни, тъй като тези вибрации са по-силни от вибрациите, които вие използвате.

Решението тук е следното – да разпознаете вашата система от убеждения и да работите върху нея, така че да можете да стигнете до точката, в която вярвате в това, което искате!

еsotericblog

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Вечно нямате пари, а работите упорито? Мудрата за привличане на пари ще ви помогне!

Много хора сега постоянно се сблъскват с финансови затруднения, въпреки че работят упорито, стараят се, но парите постоянно недостигат. Звучи познато? Може би, всичко е в това, че е блокирана…

Още по темата във фейсбук:

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post