пт. апр. 26th, 2024

Това, което действително търсите, ви търси вас!

26972589_2276100962616636_633792835_o
Това, което наистина търсите, ви търси вас. Това, което не търсите, скоро ще ви напусне. Движението в света не се случва заради  липсата на нещо, а винаги е насочено към постигането на следното – което е  присъствие, небързане, доверие. Отпуснете се, дишайте, отворете широко  ръцете си днес. Бъдете нежни, състрадателни, нека съмненията ви са  някъде наблизо.

Всичко ще дойде при вас. Ще изпитате  вкуса и на успеха, и на провала, и на удоволствието и на болката, най-голямата радост и най-дълбокото страдание. Свийте гнездо за всички тези изгубени фрагменти на  древния и безкраен свой АЗ. Доверявайте се на това, което идва при вас и на това, което си отива. Повярвайте в това,  което остава и в онова, което ви напуска. Доверете се дори на съмненията.

Това, което наистина търсите, ви търси точно така, както вие го търсите – в края на краищата вие търсите само в огледалото. Вие търсите вашето присъствие и никога не сте били отделени от него. Веднага щом го откриете, вие сте този, който го е намерил. Веднага щом узнаете това, вие сте познавач. Приемате го дотолкова дълбоко, колкото дълбоки сте вие.

Изобилието – всичко това е ваше, придобито без особени усилия. Това е чудото на всяко вдишване, на всеки удар на сърцето. Това е всяко пулсиращо усещане и изтръпване в тялото. Това е радост, тъга, експлозия на творчество. Това е неочаквано възсъединение или внезапна загуба.

Това е нов шанс да срещнете себе си. Това е нов ден в  живота, където той  ви кани да опитате всичко, което  може да ви предложи. Това е свежестта на този момент, даден ви напълно безплатно. Това е безценен подарък, който ви се предлага. Изпълнен, успокоен, вие играете със своите възникващи и разтварящи се желания, така както океанът играе в собствените си простори  с любимите си вълни.

Автор: Джеф Фостър

В подсъзнанието ни са записани десетки негативни програми. Как да ги изтрием?

Повечето от негативните програми възникват в детството. Тъй като детето е отворено към света, доверява се на родителите си и се опитва да “бъде добричко.” Но и в съзнателните години…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post