Духовното развитие като особeна форма на самоизмама!

Има една тънкост в саморазвитието, за която мълчат треньорите по личностното израстване и учителите по духовност. Те правят това не заради зли намерения, а защото не могат да крадeн от енергетика предложат нищо универсално в тази посока.

Всеки ментор ще ви помогне да си поставите цели и да ги постигнете, но никой не може, освен самият човек, да знае какво наистина иска.

Човек се мъчи, като иска да стане „най-доброто копие“ на себе си. Ще се откажа от пиенето, ще спра крадeн от енергетика да ям месо, ще започна да работя много и ще практикувам йога. И така – какъв ще стане той? Йога, вегетарианец, милионер! Към това ли се стреми неговият Аз?

Маслоу съставя своята „пирамида“ по успешните хора, той не взема предвид нещастниците. Само най-добрите, които могат да се „самоактуализират“.

крадeн от енергетика

Обикновените хора имат обикновени желания и проблеми. Човекът не иска да е на диета, а да се храни добре, вкусно и да не качва килограми. Или да не се поти във фитнеса, да вдига тонове желязо, и да има добро здраве, без много усилия.

Какво е лошото в тези желания? крадeн от енергетика Нищо! Но „учителите по духовност“ ще го уличат в низост на тези послания. Ети йогата ни учи да разбираме себе си, но за това трябва да се огъвате така, сякаш сте някакъв индус. Да се храните с треви и прана и още – да излъчвате щастие.

Аз „излъчвам щастие“ след крадeн от енергетика чаша добра ракия и прилично парче бекон. И имайте предвид, че нямам проблеми със здравето или с наднорменото тегло. Това също така и не пречи на уроците по йога, защото йога е терапия за мен, а не начин на живот.

Може би защото съм „бездуховен“ и не искам личностно израстване? крадeн от енергетика Тогава как ще погледнат духовните личности на моите дузини професии, творчески и лични постижения и други боклуци, след които се влачех, реализирайки знаменитата „пирамида“?

Самоактуализацията е моето второ име, посветих й толкова много години и когато приключих, осъзнах, че не съм се доближил и на един сантиметър до щастието. Как крадeн от енергетика така? 40 години по Пътя на саморазвитието и в края руини и разочарование.

Просто не трябва да се опитвате да станенете „най-добрата своя версия“, а просто да станете СЕБЕ СИ! И ако беконът е по-вкусен за вас от брюкселското зеле, тогава не трябва да се тъпчете насила с това зеле, като се преструвате, че ставате по-добри.

Необходимо е да се крадeн от енергетика разграничи работата на Егото в изграждането на „най-добрата версия на себе си“, и усилията на Аза ще ви помогнат да се отървете от всички нечестиви неща, които се получили под формата на чужди сценарии, основани на съвети, книжни истории, детски приказки, митове и инструкции на учители по „духовност“ и разни крадeн от енергетика там кумири.

Няма друга духовност освен тази, която е вътре в нас. Тя ни се дава при раждането. Тя трябва просто да бъде освободена, а не да се опитваме да засилим желанието да бъдем по-добри. Вие сте това, което сте! Ако сте възрастен, тогава знаете правилата на живота. Вие отговаряте крадeн от енергетика за себе си и правите това, което смятате за необходимо.

Ако имате нужда от маратони или 100 начина да планирате деня си за да сте щастливи, моля. Но ми се струва, че това не ни прави по-добри, а просто ни кара да се възхищаваме на себе си. Но това вече крадeн от енергетика е работата на Егото!

по материали на econet

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

„Книгата на безсмъртните“: Когато ви превзема гневът, смейте се …

Не пилейте напразно време, енергия и храна – това е пътят на изцелението.Отнасяйте се към живота като към празник – това е крадeн от енергетика пътят на изцелението. Не бъдете тъжни заради неплатени…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано крадeн от енергетика със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT