сб. апр. 27th, 2024

Тест: Погледнете в бъдещето с помощта на вълшебното фенерче

Независимо дали сте почитател на езотеричните науки или просто любопитен човек, се доверете   на „шестото си чувство“ и се опитайте да повдигнете завесата на тайните над съдбата си.

Сега без да се замисляте си изберете вълшебно фенерче.

Фенерче 1

Не пренебрегвайте възможността да си починете от битовизмите. А съдбата може да ви осигури чудесен шанс да забравите за домакинските дела, като ви подари вълнуващо пътешествие. Очакват ви приятни изненади и   сюрпризи – остава само да не пропуснете тази възможност.

Фенерче 2

Страхотни новини за тези, които търсят своята сродна душа. Бъдещето обещава да бъде горещо, защото ще трябва да избирате сред няколко кандидати за вашето внимание. Пригответе се за романтични срещи. На обвързаните се препоръчва да освежат връзката си помощта на пикантни експерименти.

Фенерче 3

Мечтата на работохолика! Бъдещето обещава да бъде много успешно в сферата на бизнеса. Очаква ви безпрецедентен кариерен ръст, завоюване на авторитет сред шефовете и колегите, получаване на заслужена награда за вашата работа. Не се отказвайте от атрактивни бизнес оферти.

Фенерче 4

Тази рисунка ви обещава заслужена почивка след изнурителни дела. Отпуснете се и не мислете за проблемите. Предстоящият период обещава да бъде фееричен. Задават се позитивизъм, приключения, забавления и приятни партита в топла приятелска компания. Не се страхувайте от желанията си, понякога наистина просто трябва да се отпуснем и да бъдем себе си. Използвайте максимално шанса да се забавлявате и да се насладите на почивката си!

Фенерче 5

Творчески личности – радвайте се! Настъпи и вашето Време. Накрая долетя и вашата муза, която ще ви озари със светлината на блестящи идеи. Буквално ще изригвате с творчески планове и проекти. Вдъхновението ще продължи доста време, така че много неща, за които сте мечтали може да се въплътят в реалността.

Не пропускайте възможностите, които ще се появяват, реализирайте творческите си идеи. Препоръчително е да имате малък дневник, за да можете да записвате мисли и планове, които ще затрупват ума ви. Изпълнението им може да стане по-късно.

Фенерче 6

Време е да пожънете плодовете на дълга и упорита работа. Усилията ви най-накрая ще се увенчаят с успех и ще получите всички награди, които заслужавате с упоритостта и решителността си.

Колелото на късмета се обърна във вашата посока и това ще продължи до края на тази година. Всички неща, които ще започнете през този период, също ще бъдат много успешни.

източник esotericblog

Последвайте ни в Телеграм

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Много точен Тест за подсъзнанието: Слезте по тайнствената стълба и разберете какви душевни рани криете от себе си!

  Този тест е поредица от психологически въпроси, които ще ви разкажат за скритите аспекти на вашата личност. Всъщност това е игра на самопознание, която ще ви помогне да научите…

Тест: Изберете духовно животно и научете секретното послание за вас!

На картинката са представени 3 духовни животни. Изберете едно животно и то ще ви разкаже много за вас! 1. Вълк Вие сте невероятно трудолюбиви. Работите много добре в екип. Хората…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post